Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam znajomych w Drøbak i okolicach - Norwegia

Czytali temat:
Rafał Xyz Przemek Paker Jacek * (556 niezalogowanych)
6 Postów

(AdrianKukurowski1987)
Wiking
Cześć,

Szukam jakiś znajomych w Drøbak i okolicach. Jestem w Norwegii od roku. Pracuję ale po pracy i w weekendy brakuje mi wyjścia i spotkania się z fajnymi ludźmi. Jeżeli ktoś lubi nawiązywać nowe znajomości to proszę o kontakt .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Bartek Sowa
(JohnFru)
Wiking
Cześć!

No ja się właśnie zamierzam w tamte strony wybrać na jakąś imprezę. Chwilowo przebywam w Mysen.
Daj znać czy macie tam w Drobak jakieś klimatyczne kluby?

Pozdrawiam,
Bart
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(AdrianKukurowski1987)
Wiking
Tu w Drøbak to ciężko o jakąś imprezkę ale można by było się spotkać na jakieś piwo i zorientować się czy w pobliżu coś się dzieje i jakiś wypad zrobić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Enemy Spy
(EnemySpy)
Wiking
Witam ...

... w tym miasteczku najlepsze imprezy sa tylko latem, tak od maja do sierpnia, sporo ludzi przyjezdza z Oslo bo maja tutaj swoje dacze (hytter)... chyba ze przyplywaja jachtami, wtedy mozesz zalapac sie na impreze na przystani ... jak nudzisz sie w weekendy to masz praktycznie tylko 2 opcje : bar na pietrze nad restauracja "Telegrafen" , ale tam schodza sie ludzie dopiero 23/24 w nocy , bar zamykaja 02.30 albo 03.00 ... takze masz tylko 2-3 godziny "baletu". Czasami lepiej jest na parterze w hotelu "Reenskaug" , to tylko 200-300 metrow od "Telegrafen". Nie wiem od czego to zalezy , bo czasem tam jest naprawde dobra impreza, a innego dnia totalnie pusto ... ale musisz sam zobaczyc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok