Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Damian Tomczyk Mirosław Chyliński Mateusz xcx Michal W Pawel I Gabrieloslo Apo (3819 niezalogowanych)
9 Postów
Ireneusz Przekopiak
(irekpppp)
Wiking
Ja miałem być, ale ciężko dziwny dzien w pracy mnie zniechęcił. Jak coś to ja tak jak koleżanka wyżej proponuje piątek w podobnych godzinach i tym samym miejscu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Piotr Chrostowski
(Piotr1980)
Wiking
Cześć ja chętnie też bym przyszedł na spotkanie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Ireneusz Przekopiak
(irekpppp)
Wiking
Ja bankowo dziś będe o 19 pod tygrysem. Bilet na pociąg już kupiony Pogoda barowa to trzeba korzystać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Agnieszka Olejnik
(Agusia20)
Wiking
no ok obaczymy zobaczymy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Patrycja Maciejewska
(patrycjanna)
Wiking
Ja rowniez jestem za fajna integracja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Nowicjusz
Hej ludziki czy ta propozycja temat integracji już zdechł na forum czy można go jeszcze ponowić i tych wszystkich leni zmotywować by spotkać się w Tym tygrysku choć nie mam pojęcia gdzie to jest ale Navi i od was informacje pomogą dotrzeć do tego miejsca także ja PROPONUJE PRZYSZŁĄ SOBOTĘ czyli 12 Października w Tym tygrysku KTO JEST CHĘTNY ? To Zapraszam!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Nowicjusz
w zasadzie dla tych którzy wyrażą chęć spotkania się z nami wszystkimi obecnymi chciałbym zaproponować i zaprosić na pokaz Ognia w ramach integracji i fajnego klimatu. ZAPRASZAM złapmy dzień za nogi i trwajmy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Den Kasper
(kasper79)
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Ireneusz Przekopiak
(irekpppp)
Wiking
Kris22 "Tygrys" to taka rzeźba, która stoi obok głównego wejścia do Oslo sentralstasjon. Wiele osób się tam spotyka bo to dość charakterystyczne miejsce. Wpisz sobie w google "Oslo Tiger" i od razu znajdziesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Wiking
bardzo chętnie podejde
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok