AndersB ja zmywam,to jest proste do zmywareczki rachu ciachu... Ponura Panda "nasrany"wiecznie niezadowolony chocby czlowiek na glowie stawal tego nic nie rozsmieszy,nic nie cieszy wszystko do dupyyyyy,wszystko nie tak a jak mowisz zeby cos z tym zrobil to winy zawsze szuka w drugiej osobie nigdy w sobie nooooo
rodzia napisał: AndersB ja zmywam,to jest proste do zmywareczki rachu ciachu... Ponura Panda "nasrany"wiecznie niezadowolony chocby czlowiek na glowie stawal tego nic nie rozsmieszy,nic nie cieszy wszystko do dupyyyyy,wszystko nie tak a jak mowisz zeby cos z tym zrobil to winy zawsze szuka w drugiej osobie nigdy w sobie nooooo rodzia to ja taki bede nie nasrany ja dla Ciebie nawet te goske odpuszcze co mi Panda chce kopsnąć za flaszke, a iflaszka nam zostanie na zimne wieczory. zmywac nie musisz mam jeden zestaw naczyń codziennie używany, możemy jeść z jednego
Ponura_Panda napisał: AndersB napisał: rodzia to ja taki bede nie nasrany ja dla Ciebie nawet te goske odpuszcze co mi Panda chce kopsnąć za flaszke, a iflaszka nam zostanie na zimne wieczory. zmywac nie musisz mam jeden zestaw naczyń codziennie używany, możemy jeść z jednego
Znaj Anders panskie serce, wszystkie panie z tematu dla Ciebie za FREE
Wczoraj SE POZMYWAŁEM sam, wiec z mojej strony temat juz nie aktualny jest, a wole Tobie dac te panny niz Czesiowi
Do Pań Zmywarek:
Mam nadzieje ze nie poczulyscie sie zbytnio uprzedmiotowione, a jezel tak to NIE przepraszam albowiem zmywarki tu szukalem a nie subtelnej niewiasty ktorej wdziek i niebagatelna osobowosc adekwatna bedzie do jej slowianskiego piekna to ja chcem te goski i te rude też polube a i czesia ja zaprosze co by było weselej, ja już nawet syka wzienem na jutro bo ta trawa bałem sie ze skisnie w tej żubrówce, ale ja jecze eugenie bym zaprosił co by pozmywała troszke i ziółka bym zapalił to takie zdrowe podobno i na czasie, nawet spacery rodzinne w tym kierunku som, eugeniu kam tu as tu mi plis bejbe
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.