Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
anis144 napisał:

mój partner zna angielski, norweski, ma 10 lat doświadczenia i tytuł inżyniera, przez ten czas jak będziemy mieszkać w Norge, on będzie miał kilka miesięcy na znalezienie pracy lub stała umowa z aktualnym pracodawcą ,

tak straszysz i straszysz tym inżynierem, że większość już drży na kolana chamy - pan jenżynier specjalista przyjeżdża!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
anis144 napisał:
dokładnie Liggea, bardzo proszę nie licytować moich możliwości wyjazdu, mam tu na myśli tego trolla .

1 - chcę się ubezpieczyć stąd moje działania np. założony temat tutaj,

2 - mój partner zna angielski, norweski, ma 10 lat doświadczenia i tytuł inżyniera, przez ten czas jak będziemy mieszkać w Norge, on będzie miał kilka miesięcy na znalezienie pracy lub stała umowa z aktualnym pracodawcą ,

3 - mamy odłożonych pieniędzy na kilka spokojnych miesięcy,

4 - oczywiście, że nie pracuję jestem na zwolnieniu lekarskim !!!

5- starsze dziecko zostanie u dziadków do wyrobienia paszportu .

Będą wdzięczna jeżeli zakończymy rozważanie tego czy warto czy nie warto, czy się uda czy się nie uda, założyłam temat by zapytać jakich instrumentów można użyć na miejscu jeżeli to jest za ciężkie do zaakceptowanie proszę dać sobie spokój .

Chce się dowiedzieć jedynie o to co jest w temacie, by wszystko było poukładane, termin wyjazdu to lipiec .

dziękuję i pozdrawiam dobrych ludzi ; D

Czegoś tu nie rozumiem.
Skoro planujecie przyjazd do Norwegii na lipiec, a chcecie zostawić starsze dziecko z dziadkami do momentu wyrobienia paszportu, to ile na ten paszport będziecie czekać?
Do lipca nie będzie gotowy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
anna pe
(anis144)
Wiking
Trollowo.pl masz minus 21wiec nie ma co sie dziwic, pan inz.jezdzil do Norge zanim ty jeszcze pierwszy raz ujzalas w remizie kolorowy telewizor na oczy. Nikogo nie strasze zawistna kobieto...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
anna pe
(anis144)
Wiking
Na prawde prosilam o wypowiedzi na temat : ( , dlaczego ludzie draza zupelnie inne aspekty... Tak niestety jest problem z paszportem o ktorym nie chce sie rozpisywac i nie jest to najistotniesze.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
anis144 napisał:
Trollowo.pl masz minus 21wiec nie ma co sie dziwic, pan inz.jezdzil do Norge zanim ty jeszcze pierwszy raz ujzalas w remizie kolorowy telewizor na oczy. Nikogo nie strasze zawistna kobieto...

czyli zgadłam - jesteś inteligentna inaczej nie ogarniesz .... choćby skały srały
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
anna pe
(anis144)
Wiking
Masz problem ze soba i to nie maly
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Anna Hanna
(Liggea)
Wiking
dreamstars napisał:
Pisząc na forum publicznym mądry człowiek liczy się z jak to nazwałaś "trolami" wiec pretensje miejcie tylko do siebie. Jeżeli na forum publicznym ktoś opisuje swoje życie prywatne ze szczegółami, to ja sie pytam, kto tutaj zasługuje na negatywne komentarze ?

Rozumiem, że aby uzyskać informacje na temat życia, rodzenia itd każda mama/przyszła mama ma sobie z palca wyczarować?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Anna Hanna
(Liggea)
Wiking
[img size=150][/img]anetapolak napisał:
anis144 napisał:

mój partner zna angielski, norweski, ma 10 lat doświadczenia i tytuł inżyniera, przez ten czas jak będziemy mieszkać w Norge, on będzie miał kilka miesięcy na znalezienie pracy lub stała umowa z aktualnym pracodawcą ,

tak straszysz i straszysz tym inżynierem, że większość już drży :woohoo: na kolana chamy - pan jenżynier specjalista przyjeżdża! :dry:

Wygląda mi to na typowy, polski ból dupy. Proponuję się wyluzować, bo żyłka pęknie.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
139 Postów
Byk Miks
(roccobarocco)
Stały Bywalec
Liggea napisał:

Wygląda mi to na typowy, polski ból dupy. Proponuję się wyluzować, bo żyłka pęknie.

stosujesz ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Anna Hanna
(Liggea)
Wiking
roccobarocco napisał:
Liggea napisał:

stosujesz ?

U mojej pupeczki wszystko dobrze. Jak widać nikomu źle nie życzę, a i na własne życie nie narzekam. Mimo wszystko dziękuję za troskę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok