Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam nauczycielki norweskiego dla 6 latki - Norwegia

Czytali temat:
Dawid Prokop Kinga G. Magda Kowalska doReMi (821 niezalogowanych)
13 Posty

(jaaaaa)
Wiking
Heia , ma ktoś może namiary na nauczyciela norweskiego dla dzieci . Córka ma 6 lat , chodzi tu do szkoły od 3 miesięcy lecz ma duże problemy za klimatyzowaniem się w szkole , przede wszystkim bariera językowa . Pomagam jej w uczeniu się języka lecz jest tak ,,anty,, nastawiona , że przychodzi jej to z dużym trudem . Mieszkamy w Lillestrom , więc może być ktoś z Oslo . Dziękuję za każdą informację
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(jaaaaa)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
57 Postów
kat ko
(dioniza01)
Nowicjusz
Wydaje mi się,że żaden nauczyciel nie jest ci potrzebny.Dzieci szybko się uczą od innych dzieci.nie napisałaś jak długo twoja córka jest w norwegi.jeśli ma problemy w szkole porozmawiaj z nauczycielką o pomocy dla niej.Szkoły maja fundusze na zatrudnianie dodatkowego nauczyciela,który pomoże dziecku obcojęzycznemu.Moja koleżanka pracowała w jednej ze szkół w Drammen pół roku.Pomagała dziecku w tłumaczeniu i nauce.Moja córka chociaż dobrze znała norweski jak poszła do szkoły miała dodatkowe 150 godzin nauki norweskiegoale nie pamiętam czy w drugiej czy w trzeciej klasie.Nie martw się tylko wspieraj ją i nie zamęczaj normalną nauką .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok