Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
No Name Marcelina23 daggi ucieknijmy (6689 niezalogowanych)
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
sentex

Nie wypowiadaj sie na tematy, w ktorych masz niewielka wiedze. Proponowanie jakichkolwiek lekarstw " bo one mnie i mojej rodzinie pomogly" jest idiotyzmem.
Ja moge poczytac wiele o fizyce kwantowej, ale czy duzo zrozumiem - to inna sprawa. Ale checi moge miec, a czytac umiem od dawna.....

Jako znany polglowek i sus scrofa, nie jestes w stanie pojac, ze tylko i wylacznie lekarz moze sie wypowiadac na temat leczenia i przepisywania lekow.
Kazdy lekarz stosuje zasade " po pierwsze nie szkodzic" - wiec ty sie do niej tez zastosuj i przestan wystepowac jako generalist.

Mniemam, ze jestes typowym przedstawicielem grupy niedouczonych, ktore bierze penicyline na kichanie, morfine na bol glowy i viagre na sex.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
SENTEX napisał:

prawda w oczy kole co!!

Sentexie, "mlotku, mloteczku", jak to ktos cie pieszczotliwie wczoraj nazwal Wrecz podziwiam twoja, niczym nie zachwiana, wiare w rodzace sie w twej glowinie prawdy Moze rodzinny pediatra zapisywal ci w dziecinstwie zbyt duzo medykamentow ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok