Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Mamy w Stavanger - Norwegia

Czytali temat:
a z Madziaxxx (1184 niezalogowanych)
1 Post
edi ...
(edytaaa)
Wiking
Mamy mieszkajace w stavanger łaczmy się!!! A tak poważnie to czy są chętne do nawiązania znajomości? Jestem mamą 1,5 rocznego chłopca.I czasami brakuje mi najzwyklejszych plotek z inną kobietką.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...co

macie,w stavanger?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
K. Myggen
(myggen)
Wiking
Napisalam Ci wiadomosc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
42 Posty
Irena Binder
(selena)
Nowicjusz
Witaj.

Mam pytanie: Urodziłaś w Norge czy przyjechałaś już z dzieckiem?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Meggie S
(madziaa85)
Wiking
Hej odswieze watek i chetnie nawiaze kontakt z inna mama, moj synek ma prawie 2 latka. Jestesmy w Stavanger od miesiaca i nie mamy tu znajomych z dziecmi.
Pozdrawiam Magda
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
40 Postów
Kasia J
(katrasia)
Nowicjusz
Ja bede w Stavanger koniec czerwca/poczatek lipca.Mam synka ale starszego, w wakacje konczy 6lat chętnie poznam przyjazna duszę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Dominika P
(meliana4)
Wiking
Cześć Ja nie jestem mamą, ale opiekuję się półtorarocznym szkrabem. W ciągu dnia chętnie wychodzimy na spacery lub bawimy w ogrodzie. Towarzystwo zawsze mile widziane Chodzisz może do któregoś åpen barnehage? Mogłybyśmy się w takim spotkać. Zainteresowane mamy proszę pisać na priv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Iwona Moskaluk
(iwona.moskaluk)
Wiking
Hej Jeszcze nei jestem mamą ale juz z początkiem lipca będę

Nie mam w sumie tu Polskich znajomych, przez prace nigdy nie było na to czasu, teraz z brzuchem kupa wolnego czasu, i brak plotkarskich popołudni z inna kobietką
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok