Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

lekarz ginekolog w Klofta lub Konsvinger - Norwegia

12 Posty

(syloslo)
Wiking
witam wszystkie mamypotrzebuje pilnie pomocyszukam lekarza ginekologa w klofcie lub konsvinger.lub w oslo jesli moglybyscie mi kogos polecic bede bardzo wdzieczna Najlepiej Polaka mam 2 namiary w oslo na polskiego lekarza ,obawiam sie ze moga byc juz nieaktualne pozdrawiam i prosze o pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów
Joanna Joanna
(LaToszka)
Stały Bywalec
Wiem, że doktor Szczęsny jest dobry, ale nie mam żadnego kontaktu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Asia chmura
(chumurka30)
Wiking
Ja chodzilam w ciazy do dr Szczesnego, przyjmuje w sinsen klinikken nr tel 23374757. To jest nr do rejstracjii powinien byc aktualny. Polecam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty

(syloslo)
Wiking
dzieki dziewczynyczytalam o SZczesnymi mam jego numer,jesli nie znajde blizej to do niego sie zglosze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
magdalena b
(madziab)
Wiking
A ja bylam juz na jednej wizycie u dr szczesny i jest to bardzo sympatyczny lekaz wiec polecam a czy wie ktos moze o poloznej w klofcie ja jestem dopiero 8tydzien ale chce sie zorientowac pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
martyna p.
(martyna1)
Wiking
Hej dziewczyny Szczerze to polecam dr.Szczęsnego,jestem w 36tyg ciąży i przez cały ten czas chodzę do niego. W Klofcie jest położna p.Ewa,ale z tego co wiem to nie ma zbyt dobrych opinii... Pozdrawiam z Jessheim
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(KlaudiaMichalak)
Wiking
A mam pytanie. Jak wyglada wizyta cenowo u doktora Szczesnego ? Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
639 Postów
Josef Satan
(Satan)
Wyjadacz
KlaudiaMichalak napisał:

Dobry dochtor to musi z urzendu brac co najmniej 1500 kr.
Taniej mu nie przystoi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty

(HanslubMosze)
Stały Bywalec
KlaudiaMichalak napisał:

Zadajesz pytanie w temacie sprzed 2 lat. Wpisujac w google znajdziesz cos takiego.
polski-lekarz-za-granica.com.pl/ginekolog-w-oslo/

Po kliknieciu na link masz info (klikamy lewym przyciskiem myszy) A potem to juz z gorki - wciskasz na klawiaturze/monitorze telefonu numer widiejacy w linku i zglasza sie pani w recepcji. Tam juz sie dowiesz ile piniendzy trza przygotowac.

Ciaza to choroba...umyslu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
HanslubMosze napisał:
KlaudiaMichalak napisał:

Zadajesz pytanie w temacie sprzed 2 lat. Wpisujac w google znajdziesz cos takiego.
polski-lekarz-za-granica.com.pl/ginekolog-w-oslo/

Po kliknieciu na link masz info (klikamy lewym przyciskiem myszy) A potem to juz z gorki - wciskasz na klawiaturze/monitorze telefonu numer widiejacy w linku i zglasza sie pani w recepcji. Tam juz sie dowiesz ile piniendzy trza przygotowac.

Ciaza to choroba...umyslu.

Podczas ciąży sporej części kobiet odpływa muzg do brzucha czy gdzieś tam i bredza niewiasty trzy po trzy, wiele z nich taki stan utrzymuje już na stałe ( cysikowa jest książkowy przykładem takiego stanu) , nawet jedna kobieta robiła na ten temat doktorat.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok