Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Paszport dla niemowlaka Problem !!!!! - Norwegia

Czytali temat:
Mycha Mycha Krzysztof Krzaczkowski (1747 niezalogowanych)
4 Posty
natalia gdfdd
(natala1111111)
Wiking
niedawno urodzilam coreczke na koniec lipca mam zaplanowany slub w Polsce
Wszystko szlo pieknie akt urodzenia dziecka przyszedl w miare szybko tylko na przeszkodzie stanal mi polski konsulat a mianowicie data umówionego terminu wizyty na 14 sierpnia To zdecydowanie ta pozno a slubu i wesela nie przeloze Prosze was o pomoc !!! Jezeli ktos z was ma wczesniejszy termin i ma mozliwosc zamiany odplatnie badz z dobrego serca prosze o kontakt na forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty
Maja00 z
(maja00)
Początkujący
spokojnie zadzwon do konsulatu wytłumacz jaka sytuacja i jeśli Pani będzie miała humor ustali ci wcześniej termin Nie martw się na pewno się uda tylko zadzwon jak najwcześniej ponieważ na paszport czeka się 2 tygodnie Powodzenia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Pawel R
(poll73)
Wiking
Hej,ja mam termin na 26.06,ale już załatwiłam wszystko w Polsce więc nie potrzebuje iść tutaj, nie mogłam odwołać wizyty na stronie konsulatu to chyba aktualne jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów

(marciano13)
Wiking
hej na paszport czeka sie 2 tygodnie w polsce moze?
w konsulacie w NO ok 1-1.5 miesiąca a teraz w okresie wakacyjnym to koło września może będzie. pzdr
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
168 Postów
Robert Niemiec
(robertoslo2)
Stały Bywalec
Na paszport tymczasowy w konsulacie czeka się maks 2 dni i dla dziecka kosztuje ok 100 nok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
natalia gdfdd
(natala1111111)
Wiking
poll73 Uratowało by mi to zycie tylko potrzebne mi jest imie i nazwisko osoby na kogo rejestracja byla dokonywana moze podasz mi swoj numer telefonu oczywiscie na prywatnej wiadomosci zadzwonila bym i dogadałybyśmy sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
robertoslo2 napisał:
Na paszport tymczasowy w konsulacie czeka się maks 2 dni i dla dziecka kosztuje ok 100 nok

2 dni mowisz?? skad masz te informacje?

kiedys byla mozliwosc zrobienia tymczasowki w 3 dni tzw. ekspres za ok 250 lub 350 kr...nie pamietam...ale teraz juz takiej mozliwosci nie ma nie wprowadzaj ludzi w blad
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty
Maja00 z
(maja00)
Początkujący
mowa o tymczasowym paszporcie dla niemowlaczka nie wiem skad masz informacje ze 1,5 miesiąca :/ 2 tygodnie się czeka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Justyna Strama
(danka309)
Wiking
Dziewczyny wyrabiałam paszport dla mojego synka 2 miesiące temu nie miałam umówionej wizyty a tez miałam trudna sytuacje napisałam e-mail do konsulatu w Oslo wytłumaczyłam im sytuacje i nie było problemu umówili mi wizytę pojechałam i paszport miałam w 3 dni, nie pamiętam ile płaciłam za paszport ale cennik jest na stronie konsulatu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty
Ewelina Dorula
(ewela116)
Nowicjusz
witajcie jak już jesteśmy w temacie paszportów to chciałabym sie dowiedzieć czy jest możliwość przyspieszenia odbioru paszportów tez zaplanowaliśmy wszystko na początek sierpnia a wizytę na złożenie wniosku dopiero mamy na koniec sierpnia czy jest można przyspieszyć odbiór paszportu i czy sa jakieś koszty bardzo proszę o pomoc pozdrawiam...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok