Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam mam z Bryne i okolic - Norwegia

Czytali temat:
(631 niezalogowanych)
4 Posty
Ewelina Bialoszewicz
(Niebieska)
Wiking
witam szukam znajomych od niedawna mieszkam w okolicy Bryne, nie znam tu nikogo calymi dniami siedze w domu z dzieckiem, chetnie poznam kogos kto zechce spotkac sie pogadac ,wpadnie na kawe i ciastko lub zechce pojsc na spacer . Czekam za wiesci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Marta Zakrz.
(martuska_507)
Wiking
Hej. Mam synka (2lata 8miesiecy) , z którym bardzo chetnie poznamy nowych towarzyszy do zabaw i pogaduch. Mam nadzieje, ze w koncu wiosna do nas przyjdzie i pogoda bedzie sprzyjala spacerkom. Czekamy na odpowiedz. Pozdrawiamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
61 Postów
Ewelina .........
(Ewelinka)
Początkujący
Witam ja również mam synka Oliviera i ma obecnie 2 latka! Chetnie sie spotkamy
Mieszkamy w Sandnes
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Niebieska napisał:
chetnie poznam kogos kto zechce spotkac sie pogadac ,wpadnie na kawe i ciastko lub zechce pojsc na spacer . Czekam za wiesci kawa i ciacho bardzo chętnie ale z tym spacerem to zależy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Wiking
Hej!

Ja mieszkam w Bryne, mam 4 letniego synka, który uwielbia spacery a ja z chęcią poznam nowe koleżanki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Marketa napisał:
Hej!

Ja mieszkam w Bryne, mam 4 letniego synka, który uwielbia spacery a ja z chęcią poznam nowe koleżanki
jak to koleżanki? nie było mowy nic na temat płci?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Ewelina Bialoszewicz
(Niebieska)
Wiking
Witam milo mi ze ktos sie odezwal. Moj synek ma 15 miesiecy jestem pierwszy raz w Norwegii i czuje sie zagubiona nie znam tutejszych zwyczajow i obyczajow o jezyku nie wspomne i nie mam nikogo znajomego.Czy mozemy umowic sie na spacer np. we wtorek
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Marta Zakrz.
(martuska_507)
Wiking
Jezeli pogoda dopisze to nie ma problemu.Codziennie (oprocz niedziel) sziedzimy sami w domu, wiec milo bedzie z kims pogadac. Dokladnie umowimy siemoze w poieniedzialek. Mam nadzieje do zobaczenia.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Wiking
Mój synek chodzi do przedszkola a ja rano pracuje ale popołudniami chętnie się spotkam, pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(iwona13)
Wiking
Witam tez mam coreczke i nie mamy znajomych mieszkamy w Klepp stasjon teraz lecimy do polski wracamy w polowie maja z checia zaprosze mamy z dziecmi na kawke.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok