Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jarek Grudzień (4049 niezalogowanych)
31 Postów
NORKOR NORKOR
(NORKOR)
Nowicjusz
możemy się umowic w takim miejscu gdzie ty spokojnie wiesz gdzie jestes nwet pod twoim domem a ja cie pokieruje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Marika Sikora
(mariczkaa21)
Wiking
to kiedy i gdzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
NORKOR NORKOR
(NORKOR)
Nowicjusz
mariczka ja moge sie z toba jutro spotkać bo w piatek nie możesz czekam na odpowiedz mamy drugiej Majki czy chce się spotkać w piatek
jesli tylko masz czas jutro to h 12 przed wejsciem do galerii na storo?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Marika Sikora
(mariczkaa21)
Wiking
A możesz mi napisać adres bo ja nie wiem za bardzo gdzie to jest możesz mi napisac adres Jeszcze nie jezdziłam nigdzie autem ale jak załatwie nawigacje to przyjade wiem jak dojechac do Naw na bjerke hehe i do Linderud center
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
NORKOR NORKOR
(NORKOR)
Nowicjusz
Vitaminveien 7
0485 Oslo, Norge
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów

(doska1310)
Początkujący
to co jutro o 12 pod storo?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
NORKOR NORKOR
(NORKOR)
Nowicjusz
Ja jestem na tak...bylebyscie mi sie nie pogubiły to jest takie duze centrum handlowe na storo blisko t-bany storo
Pamietam moje pierwsze tyg tez nic nie wiedzialm, rozumiem was...ale szybko sie nauczycie poruszac po miescie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów

(doska1310)
Początkujący
zabrałam chlopakowi tel więc w razie czego będę dzwonic niedaleko tego centrum mam teściowa na grefsenveien czy jakos tak to co do jutra????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów
NORKOR NORKOR
(NORKOR)
Nowicjusz
Potwierdzam ze bede ale podajcie jakis namiar na siebie( tel???)zadzwonie rano zeby sie upewnic ze bedziecie ze Majeczki sie nie pochorowaly
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Marika Sikora
(mariczkaa21)
Wiking
okej ja przyjade chyba ze sie zgubie po drodze heheh ale mam nadzieje ze nie do zobaczenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok