Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

chore niemowle - Norwegia

Czytali temat:
Emilia Zzzz Patrycja Szenbek Kasiaa1 Agnieszka K Marcinkowa95 nal Oliwia Postuch (5923 niezalogowanych)
32 Posty
kamila gabriel
(niki88)
Nowicjusz
hej mam mam roczna cureczke od trzech tygodni chora kaszle ma gesty katar dusi sie flegma parokrotnie bylam z nia u lekarza nikt nie wypisal mi lekow nawet kiedy mala miala39goraczki jestem zxalamana w polsce bylajuz by trzy razy zdrowa doradzcie mi jakis skuteczny syrop na oskrzela i cos na gesty katar a moze ktos mieszka blisko bryne i ma odsprzedac polski antybiotyk pomuzcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
72 Posty

(SanLi)
Początkujący
Zrób córeczce domowy antybiotyk z naturalnych składników , syrop z cebuli , dzieciom smakuje i jest bardzo skuteczny i bezpieczny , nie podawaj tak małemu dziecku sama antybiotyków , taka rada, powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
SanLi napisał:
Zrób córeczce domowy antybiotyk z naturalnych składników , syrop z cebuli , dzieciom smakuje i jest bardzo skuteczny i bezpieczny , nie podawaj tak małemu dziecku sama antybiotyków , taka rada, powodzenia

moze i ten syrop pomaga, ale nie zawsze jest trafiony do kaszlu..niekiedy moze i pogorszyc go nizeli pomoc...

Wiem z wlasnego doswiadczenia.

niki88 wybierz sie jeszcze raz dzisiaj na pogotowie z coreczka i stanowczo domagaj sie wizyty i lekow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
niki88 napisał:
hej mam mam roczna cureczke od trzech tygodni chora kaszle ma gesty katar dusi sie flegma parokrotnie bylam z nia u lekarza nikt nie wypisal mi lekow nawet kiedy mala miala39goraczki jestem zxalamana w polsce bylajuz by trzy razy zdrowa doradzcie mi jakis skuteczny syrop na oskrzela i cos na gesty katar a moze ktos mieszka blisko bryne i ma odsprzedac polski antybiotyk pomuzcie

Pytanie jakiego koloru jest wydzieli a z nosa i flegma?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty
kamila gabriel
(niki88)
Nowicjusz
nie pojde juz tu z nia do lekarza ...mysle ze na syrop z cebuli jest za mala...ja licze na sprawdzona pomoc w sprawie wyboru leku...syropu i kropli z apteki...czy jest ktos kto moze cos polecic
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty
kamila gabriel
(niki88)
Nowicjusz
zolta i bardzo gesta czyszcze jej nosek co 10 minut ale wiem ze potrzebuje leku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
41 Postów
Kasia O.
(kasiaiwaldek)
Nowicjusz
Ja jestem w ciąży, przeziębiłam się i poszłam do lekarza, osluchał mnie i nic z tym nie zrobił. Nic mi nie przepisał...poszłam do apteki i polecili mi tam sami syrop na kaszel SOLVIPECT (jest to syrop dla małych dzieci)...wypiłam dwie butelki i trochę mi pomógł..idź więc do apteki, tam powinni polecić tobie coś co dzidzia będzie mogła brać bez obaw.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
84 Posty
pol pot
(polpot)
Początkujący
Dwie butelki na raz ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
niki88 napisał:

To moze trwac kilka tygodni, az drogi odechowe sie oczyszcza. Jedyna rzecz, ktora pomaga, to inhalacje -zwykla para wodna (najlepiej z dodatkiem sody spoz.-znakomicie rozrzedza wydzieline), pozniej lekkie oklepywanie plecow.
Inhaluj dziecko 2-3 razy dziennie i podawaj syropy wykrztusne,to jest skuteczne.

Jesli bylas z nia u lekarza, to lekarz na pewno zlecil krew na obecnosc bakterii. Mozesz isc jeszcze raz i ponownie sprawdzic czy nie rozwija sie zapalenie bakteryjne. Mozna pobrac rowniez wymaz z nosa. Jesli ich nie ma, to niby na co chcesz dziecku ladowac ten antybiotyk ??? Dla takich mam, to bym polecila jakis antybiotyk na oczyszczenie mozgu Jak mozna tak bezmyslnie dzialac??? Szukac na wlasna reke antybiotyku zeby podac go rocznemu dziecku ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
niki88 napisał:
...mysle ze na syrop z cebuli jest za mala...ja licze na sprawdzona pomoc w sprawie wyboru leku...syropu i kropli z apteki...czy jest ktos kto moze cos polecic
Chcesz Jej Podać , sztuczne chemiczne antybiotyki i na takie uważasz , że nie jest za Mała .
A na naturalne lekarstwo jakim jest syrop z cebuli jest ZA MAŁA ... !?
---
BZDURA
A może nie potrafisz takiego syropu wykonać ?
Zajżyj w google do poradnika dla niemowląt , tam się nauczysz wykonywać natychmiast , naturalnych zamienników , Sztucznych Lekarstw .
Jeżeli twoje dziecko nie brało do tej pory tabletek , to staraj się jak najdłużej omijać tą konieczność ! , ponieważ to pomaga na krótki okres a później tylko szkodzi całemu organizmowi dziecka .
---
Dlatego Norwescy Lekarze nie są chętni do faszerowania niemowlaków czymkolwiek poza naturalnymi herbatkami ...
---
Pewnie przegrzałaś dziecko i teraz są tego skutki ... !!! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok