Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

szukam mam z dziećmi z Oslo okolice Storo - Norwegia

Czytali temat:
Roman Zarzycki MeLLL x Michał Kogut (2004 niezalogowanych)
10 Postów
Izabela Wi
(Izabelam)
Wiking
Witam

Od niedawna jestem z synkiem w Oslo, dopiero załatwiamy sprawy papierkowe, więc jak na razie siedzimy w domu. Chętnie poznam jakieś mamusie z dziećmi w wieku przedszkolnym. Co wyjdziemy na plac zabaw- brak dzieci (wszystkie w przedszkolach). Syn ma 4 lata potrzebuje kontaktu z dziećmi. Chętnie wybralibyśmy się na wspólny spacer czy na sanki.

Proszę o kontakt mamy z dziećmi z Oslo okolice Grefsen, Storo, Sinsen.

Pozdrawiam wszystkie mamy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Katarzyna Szczypior
(kachasz83)
Wiking
Jestem mamą 3.5 letniego chłopca który bardzo chce poznać nowych kolegów. Mieszkamy na Nydalen. pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Dorota Daź
(Dorota0602)
Wiking
Witam! Ja i moja czteroletnia Julcia zapraszamy na wspólny spacer Mieszkamy na Grefsen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów

(doska1310)
Początkujący
bardzo chętnie z Majką dołaczymy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
143 Posty
Lukasz .
(Blok)
Stały Bywalec
Witam, nazywam sie Korneliusz. Mam 33 lata. poszukuję pracy w Norwegii lub gdziekolwiek. Sam wychowuję 3 letnią córkę Kasię, chodzi do żłobka, ale z braku perpektyw pracy poszukuję przystani, gdzie będę mógł się zaczepić do pracy. Znam dobrze język angielski, posiadam prawo jazy kat B. samochód lpg combi, Duże doświadczenie budowlane, także magazynowe i jako sprzedawca. Chciałbym zabrać córkę ze sobą, chętnie dołąnczę do uczciwej i kulturalnej rodziny z dziećmi. Szukam pracy, więc jeżeli ktoś może niech daje znać tutaj czy na GG lub facebook www.facebook.com/davidplzx?ref=tn_tnmn Chętnie wynajmę pokój u rodziny z dzieckiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Izabela Wi
(Izabelam)
Wiking
dziękujemy za wspólny spacerek, Oskar dotarł jakoś do domku cały czas się pyta kiedy się znów zobaczy z Julią Dorota zapraszamy do nas. Może jutro?
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Dorota Daź
(Dorota0602)
Wiking
Julcia też już się nie może doczekać Bardzo się cieszymy że mieliśmy okazję się poznać! Może spotkajmy się jutro na placu zabaw tam gdzie ostatnio i pogadamy o odwiedzinach Co wy na to?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów

(doska1310)
Początkujący
a gdzie jest "tam gdzie ostatnio"?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Izabela Wi
(Izabelam)
Wiking
sorki dziewczyny, wczoraj mnie zmogło i usnęłam bardzo wcześniej może zrobimy tak ja się spotkam pod Storo z doska1310 i przejdziemy tam na plac zabaw gdzie dzieciaki bawiły się najlepiej koło Ciebie Dorota0602. Jak któś chce do nas dołączyć to zapraszamy. Nie mogę dzwonić bo akurat mi się skończyła karta :/
Najlepiej koło 13, bo w naszym tempie chyba wcześniej się nie zbierzemy.Co Wy na to?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Marta Zakrz.
(martuska_507)
Wiking
Jestem mama chlopca w wieku 2 lata 8 miesiecy. Nam rowniez brakuje towarzystwa do zabawy i rozmowy, dlatego chetnie bysmy sie do Was przylaczyli. Czekamy na odpowiedz.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok