Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Sprzedam nowy wózek dla dziecka - Norwegia

Czytali temat:
Alicja Tyszecka (621 niezalogowanych)
69 Postów
Początkujący
Witam!!
Mam do sprzedania nowy, nigdy nie używany wózek wielofunkcyjny, czyli 3w1. Kolor różowo-czarny. Dla zainteresowanych więcej info prześlę na Priv.

Witam wszystkich!!
Mam na sprzedaż nowy, nigdy nie używany wózek wielofunkcyjny, czyli 3w1. Kolor różowo-czarny.
Stelaż z amortyzacją z możliwością regulacji twardości zawieszenia. Bardzo szybko składany i rozkładany stelaż-waga 9 kg.
Przednie koła średnica 25cm-skrętne z możliwością zablokowania, koła są pompowane. Łożyska w kołach przednich i tylnych (średnica 32cm) umożliwiają lekką i przyjemną jazdę. Centralny hamulec linkowy blokuje oba tylne koła jednocześnie. Prowadnica jest obszyta eko-skórą, regolacja prowadnicy od 80cm do 135cm.
Gondola wózka (dł.82cm, szer.36cm) z okryciem. Regulowany 3-stopniowy zagłówek, rączka w budce z eko-skóry. Waga 4,8kg.
Spacerówka ma regulowany podnóżek i oparcie 4-stopniowe, ocieplane okrycie na nóżki, 5-punktowe pasy oraz dopinaną barierkę. Waga:4,5kg.
Fotelik samochodowy z adapterem umożliwiającym jego wpięcie w stelaż wózka. Fotelik ma okrycie na nóżki i budkę.Dla dzieci od 0 do 15kg. Waga 3kg.
Wszystkie elementy można wpinać w stelaż wózka przodem i tyłem do kierunku jazdy.
Wózek ma doczepianą torbę na prowadnicy, kosz na zakupy pod wózkiem, moskitierę i folię przeciwdeszczową.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
aga2210 napisał:
Witam!!
Mam do sprzedania nowy, nigdy nie używany wózwek wielofunkcyjny, czyli 3w1. Kolor różowo-czarny. Dla zainteresowanych więcej info prześlę na Priv.

to jest dyskryminacja moja pani!
w dzisiejszych czsach, kiedy panowie lataja w rózowych koszulkach/sweterkach jakie znaczenie ma czarno/rózowy wózek?
Popraw wiec zanim jakis niemowlak płci meskiej sie wkur... i napisze kilka zdan....
jaka cena za ten sprzet?
jaki model i wyposazenie?
Po co na priv, kiedy tutaj jest tyle miejsca?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
aga2210 napisał:
Witam!!
Mam do sprzedania nowy, nigdy nie używany wózwek wielofunkcyjny, czyli 3w1. Kolor różowo-czarny. Dla zainteresowanych więcej info prześlę na Priv.

A "bity" nie był?!?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok