Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Mleko modyfikowane w proszku - Norwegia

22 Posty
Edyta Kozłowska
(edyta.kozlowska)
Wiking
Witam. Mam pytanko czy orientujecie się czy w Norwegii dostane mleko modyfikowane w proszku?
Bo te w pudełeczku już gotowe są w ogóle nie praktyczne jak dla mnie przynajmniej. Bardzo proszę o pomoc ponieważ mam duży problem z pokarmem w piersiach i zastanawiam się czy nie poprosić kogoś w Polsce o wysyłkę mleka w proszku, ale jeśli okaże się że jest tu na miejscu było by o wiele łatwiej Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Ewa St
(buu)
Stały Bywalec
A jest to ostateczność? Konsultowałaś się z lekarzem, bądź doradzą laktacyjnym, dlaczego jest problem? Jeśli nie, to może spróbuj, zanim całkiem przerzucisz się na modyfikowane.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Edyta Kozłowska
(edyta.kozlowska)
Wiking
tak jest to konieczne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Ewa St
(buu)
Stały Bywalec
Niestety nie mogę pomóc, nie orientuję się jak to wygląda na rynku norweskim . Życzę dużo szczęścia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów
Bogusia K........
(Bogunia)
Początkujący
Jest mleko modyfikowane w proszku NAN 1 do 6 miesiaca,możesz kupić w dużym kartonowym pudełku albo puszka(apteka ma tylko w puszkach) lub HIPP BIO COMBIOTIC to samo pudełko lub puszka.Mleka sa gdzie wszytskie inne akcesoria dla dzieci,skoro kupowałaś mleko w kartoniku to tam powinno być takie same w proszku.
Mój mały pił nan 1 bo po hippie mial wysypke ale w Polsce zmieniłam mu na bebilon bo Nan powoduje problemy z kupą,albo jest zielona albo dziecko ma zaparcia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
jest jeszcze to:
www.google.com/search?num=10&hl=pl&a......1ac.1.8TFJAWnXwN8
jeszcze jest jedno ale nazwy nie pamietam. Wszystkie sa zazwyczaj obok siebie w sklepie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Anna _
(anja_k)
Wiking
ja daję mojej córcę HIPP BIO COMBIOTIC i jest wszystko ok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
K. Myggen
(myggen)
Wiking
Moja mala dostawala od samego poczatku mleko NAN i nigdy nie bylo zadnych problemow. Urodzila sie jako wczesniak i nie potrafila ssac piersi, ja nie mialam pokarmu dlatego musielismy przejsc na modyfikowane.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Edyta Kozłowska
(edyta.kozlowska)
Wiking
Dziękuję wam bardzo własnie tak jest wysłać męża do sklepu. Znajomi którzy też maja dziecko też
upierali się ze jest tylko mleko w kartoniku, dlatego zapytałam o mleko w proszku. Jeszcze raz dziękuje wam
bardzo za pomoc
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok