Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Mamusie (również te przyszłe) ze Strømmen okolic:) - Norwegia

Czytali temat:
(557 niezalogowanych)
5 Postów
Anna Aniszewska
(anafka)
Wiking
Cześć! Jestem mamą dwóch dziewczynek (3tygodnie i 5lat-czekamy na miejsce w przedszkolu). Jesienią przeprowadziliśmy się z Oslo do Strømmen i trochę brakuje nam tutaj koleżanek na kawkę i spacerki. Chętnie poznamy nowe mamy i dzieci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Beata mi
(betty07)
Wiking
hej mieszkam rowniez w Strømmen i nie mamy tu znajomych. Mam synka 8 mies i z mila checia wybiore sie na spacerek czy pogaduszki przy kawie. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Anna Aniszewska
(anafka)
Wiking
Hej. Moja 5 -latka już w przedszkolu, ale my z drugą córcią chętnie się spotkamy. Wysłałam Ci numer telefonu na priv , zadzwoń albo wyślij mi swój numer to się umowimy.
Pozdrawiam
A
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Wiking
hej mamy ja tez chetnie sie przyłacze z moim 4letnim synkiem prosze o wiadomosc pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Anna Aniszewska
(anafka)
Wiking
Cześć
Umówiliśmy sie na jutro tj. czwartek w Strømmen Storsenter. Szczegóły wysłałem Ci ma priv. Zapraszamy!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Justyna x
(justyna85)
Początkujący
ello i jak tam spotkania? ja w wakacje zostanę mamusią a też mieszkam w Strømmen, mam nadzieję, że na jakieś spotkano z Wami się załapię
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok