Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Muminn88 Pablo Pablo (1509 niezalogowanych)
1 Post

(paulia87)
Wiking
moj Kubus ma 4 latka i rowniez nawiazemy znajomosci mieszkamy w svelvik k/ Drammen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Wiking
Trzeba ustalić miejsce spotkania Chociaż pogoda teraz nie jest za ciekawa, ale trzeba dzieciaki hartować...na Majorstuen jest fajny plac zabaw i chyba każda już tam była... piszcie gdzie wam pasuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Magda Chmielewska
(spiolka)
Wiking
no własnie to chyba fajne miejsce na spotkanie i dosc znane miejsce )

to kiedy i gdzie sie spotykamy??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Wiking
Patrząc na pogodę, w przyszłym tyg jest w miarę ( tzn bez zachmurzenia ), przynajmniej żeby nie padało możemy się umówić np we wtorek hmm godz 13 przy bramie główne wejście ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Magda Chmielewska
(spiolka)
Wiking
super

mnie pasuje )

a zmieniajac temat ag 90 w pl mieszkamy bardzo blisko siebie ;p
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
186 Postów
Mateusz Okoń
(kuurc)
Stały Bywalec
Chciałbyś nauczyć się jezyka NORWESKIEGO przy minimalnym wysiłku? Nie masz czasu ani pieniędzy na drogie kursy językowe?
Lubisz słuchać czegoś w samochodzie, domu, tramwaju, autobusie?
Przygotowujesz się DO, rozmowy o pracę, egzaminu lub po prostu chcesz się w końcu dogadać z kimś na wakacjach?
allegro.pl/listing/user.php?us_id=16549743
Polecam bo mi NAPRAWDE POMÓGŁ!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Wiking
Wiem wiem zauważyłam rzut beretem, szkoda że tutaj trochę daleko ok to do zobaczenia ja będę raczej z koleżanką i jej synkiem młodszym od naszych dzieciaczków jeszcze przed spotkaniem dogadamy sie na priv wymienimy się nr bd łatwiej :>
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Marzena xxxx
(Marzenaaa)
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Magda Chmielewska
(spiolka)
Wiking
Hey ag90

wiesz co mam zle wiadomosc :// niestety bedziemy musialy odwolac spotkanie bo moje dziecko sie rozchorowalo :/// ale mam nadzieje ze w przyszlym tyg jakos sie spotkamy na spotkano ))
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok