Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam mam z dziećmi chętnych na spacery w Oslo:) - Norwegia

Czytali temat:
(1653 niezalogowanych)
2 Posty

(KarolinaB)
Wiking
Witam!
Jestem od niedawna w Oslo, mam 6 miesięczną córeczkę Natalkę i chętnie poznam mamy z małymi dziećmi, które chętnie spędzą czas na wspólnych spacerach i babskich pogawędkach
Jeśli jesteście zainteresowane ja i moja córeczka chętnie nawiążemy nowe znajomość
Pozdrawiam serdecznie wszystkie mamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(Ada.)
Wiking
Mam 10 miesięcznego bąbelka i możemy umówić się na jakiś spacerek. Mieszkam niedaleko Oslo i zapraszam na kawkę
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów
bu bubu
(DrGreve)
Nowicjusz
A dokładniej skąd jesteście? ja mieszkam na Jar i mam 5mc bąbla
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Maria Bugajska
(cinderellaa)
Wiking
Się dołączam z chęcią .. to kiedy? Może w przyszłym tygodniu??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
Kochane może i ja bym z Adasiem 14 mcy się z Wami spotkała może wreszcie jakieś nowe znajomości my mieszkamy na bekkestua to bardzo blisko Ciebie DRgreve
Acha i dziewczyny mam kilka gazet o dzieciakach mi już są nie potrzebne a może jakiejś mamusi się przydadzą chętnie dam również maść na bolące brodawki (nowa) nie pamiętam nazwy ale mogę sprawdzić( Adaś śpi więc nie będę chałasować) i puder do pupy też nowy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Aneta Bolewska
(Antena)
Wiking
Witam mamuski ja mieszkam w Lysaker i takze jestem chetna na spacery i pogaduchy a moj synek 7,5 miesieczny Adas pewnie z checia poznalby kolege lub kolezanke....Takze czekam na jakas wiadomosc....bo Jar i Bekkestua to rzut beretem od Lysaker....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty
Ewelina Matysiak
(EwelinaM)
Stały Bywalec
już się cieszę na sama myśl że ja będę miała z kimś pogadać a Adaś hmmm będzie szczęśliwy napewno dam znać odnośnie spotkania Teraz przez kilka dni będziemy mieć gości ale jak juz nas opuszczą to napewno się odezwe
Może jakieś inne mamusie do nas dołączą
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Wiking
witajcie mam pytanie czy chodzicie na te spacery z dzieciakami ??? chętnie poznałabym mamy z małymi dziećmi. sama mam chłopca o imieniu wiktorek ma 2 latka. prosze o jakąs wiadomość, pozdrawiam ewelina
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Magdalena Szczęch
(mmadzialenka)
Wiking
Hej!
Jestem mamą 18 miesięcznej Łucji i też z chęcią wybierzemy się na spacer. Mieszkamy na Jar ale odległość nie stanowi dla nas problemu. Pozdrawiamy i czekamy na wiadomość.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
karolina a
(karolinkasz)
Wiking
bylyscie na spacerku? podajcie jakies info
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok