Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1572 niezalogowanych)
55 Postów
bu bubu
(DrGreve)
Nowicjusz
Może i twoja od lizania lodów zaszła ja tam nie wnikam...

norweskiego nie znasz sam więc ciiiii.............
z czegoś trzeba się zbijać więc...sorry staruszku wciągnij ten swój brzuch już i nie bądź taki do przodu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów
bu bubu
(DrGreve)
Nowicjusz
aaa następnym razem jak będę u swojego rodzinnego oraz u położnej w helse (przypuszczam że również posiada takie informacje) to zapytam specjalnie dla ciebie Gabrielu czy może wie jak długo przeciętna polka czeka na wypłatę becikowego i napiszę w tym oto wątku

Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Gabriel moze ciebie i podczas twojej ciazy informowali o mozliwosci nabycia becikowego lub macierzyskiego. Jednak nas nie. Chodzac do lekarza podczas 1wizyty ten pyta o stan fizyczny robi badania. Nie obchodzi..go nic wiecej!!gdyby takie info bylo to tyle watkow na forum by nie bylo o tym. Ja kiedys o podbna rzecz spytalam lekarki i ona odp mi ze to trzeba w nav pytac bo sie wszystko.zmienia i oni nie maja info o tym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
M G
(GosiaG_22)
Wiking
Czyli potwierdzasz iż Twoja obecność na forum jest po to by się naśmiewać? Co Ty w ogóle robisz na wątku dla mam? Ciągnie cię do tego by nią być? Zastanawiałam się właśnie skąd ten pedalski fiolet w Twoich wpisach..
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok