Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Jestem mamą 16 miesiecznego synka - Norwegia

Czytali temat:
(1095 niezalogowanych)
43 Posty

(anulka86)
Nowicjusz
Jestem mamą 16 miesiecznego synka Alanka i z checia poznam mamusie z dzieciaczkami chętne na wspólne spacerki! Jesli jestes mamusia z Oslo lub okolic,nudzisz sie siedzac w domu wychowujac dzieciaczka i mialabys ochote na wspolne spacerki i kawusie to zapraszam

czekam na wiadomosci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Andzelika Yousufzai
(andzelka)
Wiking
hei!
mozesz do nas dolaczyc na facbooku
Znajdziesz nas pod " mamy w norwegii "''
''pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Duzo mamusiek z Oslo jest na "mlode mamy w norwegii" napisz tam a na pewno znajdziesz kogos do spacerkow
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hej Anulka-na forum dla mlodych mam sa same male dzieci-za male do zabawy z Alankiem Pozdrawiamy Cie i zapraszamy z Robikiem do Nas w weekendzik
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Hej hej tak jak tuptusiowata pisze na "mlode mamy w norwegii" sa mamy z okolic Oslo , moze dzieciaczki nie maja okolo 1,5 roczku ale sa takie co maja kolo 7 i juz sa komunikatywne ladnie - a nie tak jak NANA napisala ze sa za male dla Twojego synusia - z tego co ja wiem to jej synus jest mlodszy od co poniektorych dzieciaczkow z "mlodych mam w norwegii"
ale i na spacerek kogos tam tez znajdziesz tak wiec serdecznie pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Popieram,zapraszamy do naszego watku Mlode mamy w Norwegii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Niewtajemniczeni nie wiedza ze znamy sie z Ania nie ze wzgledu na nasze pociechy tylko poznalysmy sie w zupelnie innych okolicznosciach i dlatego sie kumplujemy Pozdrowionka Aniu i ucaluj Alanka!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Hej Anulka jesli dobrze przeczytalam to szukasz kolezanki a spacery a nie do zabawy z twoim synkiem ,wiec chetnie sie mozemy spotkac na pogaduchy,bo ja mam coreczke 4 miesieczna i na spacerek zawsze mozemy sie wybrac .Wiec jak masz ochote to daj znac na priv i napisz gdzie mieszkasz,bo moze jestesmy sasiadkami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
(majka90)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)