Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
M L Bartlomiej Bryndza (4536 niezalogowanych)
15 Postów

(kinia1406)
Wiking
Moje drogie,
czy damy rade umówić się kolejne spotkanie? pogoda się chyba powoli zaczyna robić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Alicja N
(alutka_1986)
Wiking
witam ja jestem jak najbardziej za kolejnym spotkaniem mam nadzieję, że tym razem będzie nas więcej bo mój synek był zrozpaczony, że była tylko jedna mała dzidzia w wózku

pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hejka mamuski
Widze,ze spotkanko niezbyt sie udalo Jakbyscie organizowaly kiedys spotkanie w weekendzik to ja sie pisze na Nie z wielka przyjemnosciaNa tygodniu nie moge-chyba,ze ktoras mnie odwiedzi u mnie w domku to zapraszam na wspolne spacerki Mieszkam w Lørenskog a to niedaleko LillestromMam synka ktory ma 2,5m-ca i szukam mam chetnych do spotkania sie bo samemu to samotnie bez kolezanek Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Andzelika Yousufzai
(lailijan)
Wiking
Czesc Wam wszystkim

Jestem mama 6 miesiecznego babla siedze w domu , i z mila checia poznalabym kogos z kim moglabym pogadac przy kawce. Mieszkam w Oslo ale bywal i w Strømmen/Lillestrøm

A moze macie Facebook, tam latwiej bylo by sie dogadac, czy przedyskutowac jakis watek.

Pozdrawiam Andzelika
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(kinia1406)
Wiking
świetny pomysł z tym fbtam częsciej zagladam
podaje moje namiary
Kinga Rolek
czekam na was pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Andzelika Yousufzai
(andzelka)
Wiking
Wyslalam Ci zaproszenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
Karolina :)
(Karolina2)
Początkujący
mieszkam w Fjerdingby jeżeli któraś z mam ma ochotę na wiosenne zmiany ( koloryzacja, cięcie , regeneracja włosów itp). Z racji tego że mam 2,5 letnią córeczkę która uwielbia klientki z dziećmi to zapraszam z maluchami. Dzieciaki zajmą się sobą a my możemy napić się dobrej kawki i działać
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
angelika s
(andzia0411)
Wiking
karolina2 ja mieszkam w Rælingen wiec jestesmy sasiadkami hehe ja ma 14 miesieczna core a w ktorym miejscu tak mnie jwiecej mieszkasz pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(kinia1406)
Wiking
karola no pewnie ze skorzystam, juz od dawna potrzebuje zmianyyyy tez mieszkam w Raelingen, zaraz niedaleko mostu łączącego z Lillestrom naprzeciwo budynku targów norweskich z miła chęcią się bede spotykac na pogawędki i zabawę z maluszkami

pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Alicja N
(alutka_1986)
Wiking
karola ja również ma ochotę na zmiany na wiosnę chętnie się spotkam przy tym na kawę i ploteczki mam synka prawie dwuletniego, więc nasze maluchy będą mogły się razem pobawić
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok