Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

lot z niemowlakiem - Norwegia

Czytali temat:
(746 niezalogowanych)
26 Postów
ewelina stępień
(ewelka123)
Wiking
witam mam na imie Ewelina jestem mamą 3 miesięczmej Mai i chhcialam zapytac mam czy któras leciała z takim małym dzieckiem samolotem.chciałam sie dowiedzic czy moge wejsc na pokład z nosidełkiem,jak to jest jak dziecko jeszcze nie siedzi same to jak je trzeba trzymac na kolanach czy jak?jezeli macie juz doswiadczenie z lataniem z takimi maluszkami to prosze o rady.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty
S B
(mała 25)
Nowicjusz
Witaj dla maluszka dostaniesz specjalne pasy które będziesz musiała przypiac do swoich i cały czas na kolanach maleństwo będzie siedziało.A jeśli chodzi o fotelik lub spacerówke tokiedys z moim dzieckiem w puścili mnie na pokład nie wiem jak teraz jest.Pozdrawiam ciepło.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
ewelka123 ,wszystko zalezy jakimi liniami bedziesz leciec. To prawda,dziecko siedzi na kolanach u mamy Nosidelko mozna zabrac na poklad zawsze. Ale dziecko nie bedzie moglo w nim siedziec. No chyba,ze sa wolne miejsca,to wtedy siedzi. Wozek nadaje sie przewaznie na bagaz. Ale tez zdarza sie,ze mamy podjezdzaja wozkiem pod samo wejscie. Potem przejmuje go obsluga.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów

(Mrux27)
Stały Bywalec
Pierwszy raz lecieliśmy z synkiem gdy miał 2 miesiące i o ja się bardziej strefowałam niż maluszek bo Janek stratowanie prawie przespał dobrze jest gdy dzidziuś pod czas startu i lądowania pije, wtedy lepiej to przechodzi bo nie ma ryzyka że ciśnienie zatka mu uszka.
Pasy są dla maluszka jak napisała koleżanka ale są one takie że można maluszka troszkę przechylić do pozycji leżącej.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
ewelina stępień
(ewelka123)
Wiking
dziekuje wam bardzo za odpowiedz.pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj