Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
M L Bartlomiej Bryndza (4540 niezalogowanych)
27 Postów
Alicja N
(alutka_1986)
Wiking
hej, dopiero weszłam do domu, byliśmy kupić małemu meble do pokoju i wiecie jak to jest zakupy z dzieckiem, trochę nam zeszło w tym tygodniu już nie bardzo mam kiedy się spotkać, bo chcemy z mężem w końcu mały remoncik skończyć, który już się ciągnie od początku stycznia a może dałabyś radę na to spotkanie w piątek w strommen przyjechać?
pozdrawiam Ala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(kinia1406)
Wiking
Witam Kochane

Do zobacZenia jutro na spotkaniu. Ja troszkę się spoźnię, bo pracuję do 12. ale jak najszybciej postaram się dojechać do was

pozdrawiam

Kinga
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
angelika s
(andzia0411)
Wiking
czesc dziewczyny!!!
przez przypadek zobaczyłam to wasze forum mieszkam w Rælingen i mam 14 miesieczna córe pozdrawiam serdecznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
hej, ja czesto jestem w Lillestrøm, jak ktoras mamuska bedzie chciala sie spotkac niech da znac na privie albo na forum, pozdraswiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(kinia1406)
Wiking
hej dziwewczyny

to zapraszamy jutro na spotkanie w mc donaldzie w strommen o 12. ja bede trochę poxniej jak skoncze pracę.

Ja też mieszkam w Raelingen i mam 4 letnią córę:*::*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Alicja N
(alutka_1986)
Wiking
hej dziewczyny a to spotkanie nie miało być w piątek? czy są dwa spotkania? bo już się chyba pogubiłam dajcie znać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(kinia1406)
Wiking
jezu faktycznie w piątek, coś mi się pomyliło, żyję dniem do przodu spotkanie piątek o 12ej w strommen:*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów

(madzia_02)
Początkujący
hej dziewczyny i co z tym spotkaniem? Ja bylam w piatek w mcdonaldzie a tam tylko jedna mamuska byla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów

(Mrux27)
Stały Bywalec
Wtam Mamusie
Widzę że umawiałyście się na spotkanie ale chyba cosik nie wypaliło jak widze.
Mieszkam we Frogner i mam synka 4 miesiecznego.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(kinia1406)
Wiking
witam

No ja zawaliłam na całej linii, chciałam przyjechac ale kobita u której pracuje zazyczyła sobie mycie okien;/ i sie nie wyrobiłam;/;/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok