Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Jan Pospieszalski znika z anteny TVP - Norwegia

Czytali temat:
1 Post
Redaktor
W tym temacie znajdują się komentarze do wydarzenia Rekordowa ilość pijanych żeglarzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1245 Postów
arek renegade
(renegade)
Maniak
w myśl hasła "zgoda i bezpieczeństwo.. " , to Polska czy juz Korea ??????
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
Pospieszalski znika ale Cejrowski nie znika .
Na Youtube ma juz 2 mln wyswietlen.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1245 Postów
arek renegade
(renegade)
Maniak
widzialem , pięknie... brawo Cejrowski !!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1245 Postów
arek renegade
(renegade)
Maniak
Zadam teraz Komorowskiemu kilka pytań, których do tej pory nie zadał mu Andrzej Duda:
1/ Czy to prawda, że nielegalnie wspomagają pana służby specjalne?
2/ Czy prawda jest, ze pański człowiek Andrzej Godlewski - obecnie wicedyrektor telewizyjnej "Jedynki" - sprawował nadzór na przygotowaniami do prezydenckiej debaty w telewizji publicznej?
3/ Dlaczego - swoim publicznym wystąpieniem - zablokował pan starania Polskich Lasów Państwowych, które chciały stanąć do przetargu na warte ponad 250 milionów złotych Polskie Koleje Linowe?
W efekcie pańskiej postawy PKL został, w niejasnych okolicznościach, zakupiony przez spółkę córkę zarejestrowanego w Luksemburgu, nieprzejrzystego, funduszu kapitałowego.
4/ Co pana łączy z dyrektorem Małopolskiej Regionalnej Dyrekcji Lasów Państwowych w Krakowie i czy prawda jest, że osobiście interweniował pan w postępowaniach prokuratorskich i sądowych jakimi objęty był ten człowiek?
5/ Czy ktoś z pańskiej rodziny był objęty rozpracowaniem kontrwywiadowczym na okoliczność współpracy ze służbami specjalnymi obcego mocarstwa?
6/ Jaka była pana rola w sprawie, która doprowadziła do aresztowania Romualda Szeremietiewa?
7/ Czy, w latach osiemdziesiątych - jako działacz opozycji - wyjeżdżał pan na stypendia językowe do Wielkiej Brytanii, bez problemu uzyskując paszport i zgodę na wyjazd?
8/ Co stało sie z raportem, sporządzonym przez Aleksandra L. i dostarczonym szefowi WSW generałowi Bule - raport dotyczył najbardziej wrażliwych danych z pańskiej biografii, oraz faktów z życia pana rodziców. Czy te dane, w postaci mikrofilmów, trafiły do Moskwy?

Czytaj oryginalny artykuł na: www.stefczyk.info/blogi/dziennik-chuliga...295130#ixzz3aiOh7Kxx
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
wrzeszczot napisał:

Nawet obludnicy nie bawia sie w kamuflaz, mowia co mysla! Sa przekonani , ze Polacy to polinteligenci ktorzy nie Maja juz wlasnego zdania!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Kuba Czapla
(Czapl)
Wiking
Lubię Cejrowskiego za jego programy podróżnicze. I szanuję za część opinii, które przedstawia. Ale tylko część Bo jak sam o sobie mówi, jest zagorzałym katolem, a to niestety nie wróży nic dobrego. Przynajmniej nie dla mnie. Ci zagorzali katolicy to ludzie, którzy chcą wsadzać do więzienia za in vitro, strzelać do lekarzy z klinik aborcyjnych (nie jestem za aborcją, ale każdy ma prawo zdecydować o własnym losie) i mianować Chrystusa królem Polski (choć Jezus polakiem nie był :/) …. I tak, jestem katolikiem, ale nie fanatykiem. Jeżeli wygra Duda, będziemy mieli państwo policyjne rządzone przez Kaczyńskiego, religia będzie na maturze a Ci, którzy wyjechali, będą traktowani jako zdrajcy narodu. Jeżeli wygra Komorowski, znikniemy z mapy stając się państwem europejskim z rosyjskimi agentami i niemiecką propagandą. Nie idę na wybory, bo nie chcę wybierać między złem a mniejszym złem :/. Czekam do jesieni, aż Kukiz lub inni mu podobni odważą się stworzyć silną partię opozycję, najlepiej antysystemową, która dzięki młodym inteligentnym ludziom przepędzi tych złodziei.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1245 Postów
arek renegade
(renegade)
Maniak
świetny film ... pokazuje co te złodziejskie qrwy wyprawiają...ale przyjdzie na nich pora.. będą do śmietników wrzucani sku.wysyny !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok