Sethur napisał:
Kowalski10 napisał:
[i]retier1 napisał:
Chyba masz rację ulv,sorki.
Dino,co to są te ciasteczka i gdzie je mam szukać
Kto mi powie gdzie jest to cache na Mozila firefox i jak się je czyści
[/i]
Mozesz kliknac na:
1./Pomoc - Pomoc programu Firefox - wyszukiwarka /wtedy masz objasnienia z obrazkami/ - szukaj cookies i cache
albo
2./Narzedzia - Opcje - Prywatnosc - okienko Program Firefox /wcisnij "bedzie uzywal ustawien uzytkownika"/ - okienko "czysc historie podczas zamykania Firefox" ma byc z ptaszkiem/. Wtedy po zamknieciu Firefox usuwane sa cookies, czyli ciasteczka oraz cache czyli cache
rerier1, Czy probowales moze Google Chrome? Poza kilkoma niedogodnosciami zwiazanych z drukowaniem i niedopracowana obsluga Flash (na razie)... naszybsza i najprostsza w obsludze przegladarka swiata
[/quote]
Jeszcze nie Sethur.
1)nie czuje się za bardzo na siłach w tych sprawach
2)nie mam aż tak dużo czasu na to(a może mi się tylko tak wydaje
)
3)potrzebowałbym raczej kompetentną osobę do ewentualnych korekt po moich błędach
Próbowałem trochę z operą,ale jakoś nie mogę się przyzwyczaić
Kowalski10 napisał:
[i]retier1 napisał:

Dino,co to są te ciasteczka i gdzie je mam szukać

Kto mi powie gdzie jest to cache na Mozila firefox i jak się je czyści

Mozesz kliknac na:
1./Pomoc - Pomoc programu Firefox - wyszukiwarka /wtedy masz objasnienia z obrazkami/ - szukaj cookies i cache
albo
2./Narzedzia - Opcje - Prywatnosc - okienko Program Firefox /wcisnij "bedzie uzywal ustawien uzytkownika"/ - okienko "czysc historie podczas zamykania Firefox" ma byc z ptaszkiem/. Wtedy po zamknieciu Firefox usuwane sa cookies, czyli ciasteczka oraz cache czyli cache

rerier1, Czy probowales moze Google Chrome? Poza kilkoma niedogodnosciami zwiazanych z drukowaniem i niedopracowana obsluga Flash (na razie)... naszybsza i najprostsza w obsludze przegladarka swiata

Jeszcze nie Sethur.
1)nie czuje się za bardzo na siłach w tych sprawach
2)nie mam aż tak dużo czasu na to(a może mi się tylko tak wydaje

3)potrzebowałbym raczej kompetentną osobę do ewentualnych korekt po moich błędach

Próbowałem trochę z operą,ale jakoś nie mogę się przyzwyczaić