Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Transport auta do kraju - Norwegia

Czytali temat:
janusz janusz (834 niezalogowanych)
48 Postów
Kim Kolwiek
(uncio84)
Nowicjusz
Witam, chcialbym sie zapytac czysto z ciekawosci o transport auta zabytkowego do kraju, auto jest w zlym stanie i nie na chodzie. Po prostu mam takie samo w kraju i od dawna poszukuje dawcy z tego rocznika i takim samym wyposazeniem i w koncu znalazlem cos podobnego dlatego chce sie dowiedziec ile kosztowalby transport do Jeleniej Gory. Wczesniej przymierzalem sie zeby zrobic to osobiscie ale nie mam czasu poza tym nie mam tez lawety i auta na miejscu takze jesli zlecilbym to tutaj komus, moze wyszlo by taniej. Reasumujac pytam o koszt transportu auta do Jeleniej Gory z Oslo. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Dziki Bill Hickok
(luger63)
Wiking
Myślę, że naprawdę sporo, ale zastanówmy się
-paliwo w dwie strony (ok 2400 km jeśli się mylę proszę poprawić)ok 1400zł
-bilet w dwie strony na prom ok 1500zł (lub drożej bo z lawetą)
-zapłata dla kierowcy (wliczam lawetę) od 1500 wzwyż
Uzbiera się tego z 5000 zł.
Jest inna droga. Spróbuj nawiązać kontakt z kierowcami TIR-ów. Wiem, że czasem biorą takie zlecenia za całkiem przyzwoite pieniądze. Życzę powodzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
Kim Kolwiek
(uncio84)
Nowicjusz
Chyba masz racje, ywoja podpowiedz na peno sie przyda wiec dzieki. Jednak cos czuje,ze wszystko i tak spadnie na mnie. Dziekuje i pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
miroslaw andrzej k.
(kaplanusa)
Wiking
Czesc,zadzwon do mnie,96840056.Moge pomoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(zybi kapusta)
Wiking
...Spróbuj nawiązać kontakt z kierowcami TIR-ów. Wiem, że czasem biorą takie zlecenia za całkiem przyzwoite pieniądze...

kierowcy tirow biora srednio 1 euro za kilometr i nic wiecej cie nie interesuje poza odbiorem na miejscu!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok