Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Ricco Xxxxxx arkadiuszs427 RemekxD (2907 niezalogowanych)
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
zmien samochod i z glowy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(ankaper)
Wiking
ricco napisał:
A podaj wszelkie napisy zapisanena tylenj stronie radia ? forda napewno odblokuje , opla zobaczymy

Ja ma forda z zablokowanym radiem. Ale nie podam ci napisow z tylu radia bo nie umiem tegoz wymontowac. Mozesz mi pomoc odblokowac radio?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Grzes203 napisał:
jorgusx napisał:
A to combo nie jest serwisowane jeszcze ? Bo jesli tak to mogli to zrobic za free

Nie jest już serwisowane, nawet nie pytali o jakiekolwiek papiery.
Podjechałem pod drzwi, powiedziałem że radio mi się zablokowało bo kod niewłaściwy wprowadziłem, gość wsiadł i odblokował. Tyle.

Ja to kiedys mialem jeszcze lepiej, bo pod blokiem ktos wymontowal mi radio za free. Za free wymontowal mi takze zamek, kurtke i drobne na parking. Trwalo to jakies 10 minut..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów
Ricco Xxxxxx
(ricco)
Początkujący
ankaper napisał:
ricco napisał:
A podaj wszelkie napisy zapisanena tylenj stronie radia ? forda napewno odblokuje , opla zobaczymy

Ja ma forda z zablokowanym radiem. Ale nie podam ci napisow z tylu radia bo nie umiem tegoz wymontowac. Mozesz mi pomoc odblokowac radio?

oczywiscie podam kod, ale musze miec to co jest napisane na radyjku zaczynajace sei na M I cala reszta
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Michał Krysik
(jorgusx)
Wiking
ok dzieki , ja tez tak chyba zrobie bo nie daja rady juz z tym radiem juz nawet schowek wymontowalem zeby sie tam dostac od tylu i nic
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Michał Krysik
(jorgusx)
Wiking
nie udalo mi sie dostac do tylnej czesci radia ale odczytalem taki numer GM1500Y9588619 nie wiem czy cos ci to pomoze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Michał Krysik
(jorgusx)
Wiking
udalo mi sie wydobyc to radio NO.09136107 typ CDR500(E) i jesszcze jakies 2F4
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów
Ricco Xxxxxx
(ricco)
Początkujący
ankaper napisał:
ricco napisał:

Pani kod do radyjka to 8776
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów
Ricco Xxxxxx
(ricco)
Początkujący
tego radia nie idzie programem samym rozkodować, grzebać trzeba ,odczytać scalak z pamięcią, albo bawiąc się w lutowanie, albo jak się ma narzędzie serwisowe philipsa, to można wpiąć się do radia albo na tzw test point ,
carradio.hit.bg/ph_tool.htm coś jak na zdjęciu podpisanym test point connection
nic sie nie da tak na szykiego , chyba, że ma się skądś dostęp do bazy danych producenta, z niektórymi modelami może być łatwiej, ale na VDO CDR 500 prostej metody nie ma .Czyli jazda do servisu lub do elektronika zajmującego się rozkodowywaniem, sprzęt powinien mieć .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Michał Krysik
(jorgusx)
Wiking
dzieki za pomoc , pojade do salonu opla nie mam innego wyjscia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok