Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Ryanair - problem z zakupieniem biletu !!! why??? - Norwegia

Czytali temat:
(3437 niezalogowanych)
272 Posty
Tony Clifton
(tony)
Stały Bywalec
Witam mam maly problem , probuje kupic bilety lotnicze na przelot na swieta i nie moge dokonac transakcji. Nie rozumiem w czym problem probowalem wlasciwie 3 rozne karty i transakcja nie zostala potwierdzona. Czy ktos mial moze ten sam problem?? Moim zdaniem wydaje sie ze to blad strony ale nie jestem pewien .

Prosze o jakies podpowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
60 Postów
Robert En
(aries)
Początkujący
Czy próbowałeś już kupować cokolwiek na te karty on line ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
tony napisał:...Prosze o jakies podpowiedzi
A JESTEŚ zarejestrowany na Ich stronie i masz tam założone swoje konto Klienta ? .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów

(KPawel)
Wiking
Jeżeli to Ryanair to po zmodernizowaniu przez nich strony internetowej problemy z płatnością są ostatnio standardem.

Chyba, że to inna linia.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
272 Posty
Tony Clifton
(tony)
Stały Bywalec
tak kupowalem nieraz bilety lotnicze za pomoca swojej karty jak i karty znajomej.
wielokrotnie kupowalem bilety w linii ryanair,

Nie mam zalozonego konta na ich stronie, nigdy nie zakladalem i nigdy do tej pory nie byl potrzebny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
272 Posty
Tony Clifton
(tony)
Stały Bywalec
KPawel napisał:
Jeżeli to Ryanair to po zmodernizowaniu przez nich strony internetowej problemy z płatnością są ostatnio standardem.

Chyba, że to inna linia.

Tak to wlasnie ta linia niestety, i tak przypuszczam ze to problemy techniczne zwiazane ze strona internetowa, no coz ..bede ostatecznie probowal jutro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
tony napisał:Nie mam zalozonego konta na ich stronie, nigdy nie zakladalem i nigdy do tej pory nie byl potrzebny
No , nie wiem jak jest w tej Lini .
---
W Norwegianie , by kupić Bilet przez Ich bezpośrednią stronę , poza Innymi pośrednikami , trzeba być zarejestrowanym i Mieć własne Konto Klienta ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok