Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
qmulus napisał:
nie wszystkie tyle pala. rozumiem ze ty jezdzisz vanem ktory przy wadze 2 ton i zabraniu 7 osob do srodka jedzie dynamicznie spalajac 5 litrow ..... ja potrzebuje duzego samochodu i lubie duze auta
ostatniego nie rozumiem z przetwornia itp itp

to powtarzam.

Koleś?
A skoro to takie wieeeeelkie auto, zza wieeelkiej wody to pewnie ciężarowe jest. Z Hameryki.
A to dobrze.
Jest robota dla Ciebie.

Trzeba by przewieść 2 tony makreli, .....tylko luzem, ale to nie problem chyba nie?
Zapach świeżości gratis pozostaje.
Zarobisz trochę.
Instalacja LPG się zwróci.
Co ty na to?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
qmulus napisał:
nie wszystkie tyle pala. rozumiem ze ty jezdzisz vanem ktory przy wadze 2 ton i zabraniu 7 osob do srodka jedzie dynamicznie spalajac 5 litrow ..... ja potrzebuje duzego samochodu i lubie duze auta
ostatniego nie rozumiem z przetwornia itp itp

no......ja prywatnego autobusu nie potrzebuje do przemieszczania się.
ale ,..... każdy złom znajdzie swojego właściciela
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów
Michał mi$
(qmulus)
Stały Bywalec
ja potrzebuje duze auto, jak chcesz wozic makrele to zamow ciezarowke lpg sie zwrocilo po wyjezdzie do gruzji a z tonu twojej wypowiedzi (nie wiem czemu) wnioskuje ze jestes zakompleksionym posiadaczem jakiegos pierdowozu ktorego wszyscy wyprzedzaja i z tad twoje gupie teksty. jak bedziesz mial cos konkretnego do napisania w temacie lpg to zapraszam. tak przy okazji vany sa jednymi z lepszych samochodow dla duzej rodziny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
qmulus napisał:
ja potrzebuje duze auto, jak chcesz wozic makrele to zamow ciezarowke lpg sie zwrocilo po wyjezdzie do gruzji :) a z tonu twojej wypowiedzi (nie wiem czemu) wnioskuje ze jestes zakompleksionym posiadaczem jakiegos pierdowozu ktorego wszyscy wyprzedzaja i z tad twoje gupie teksty. jak bedziesz mial cos konkretnego do napisania w temacie lpg to zapraszam. tak przy okazji vany sa jednymi z lepszych samochodow dla duzej rodziny

Wnioskuje po wypowiedzi , jak i po wyglądzie ze jesteś półGruzinem.

Co do mojego samochodu to mam BMW wiec nie wnioskuj więcej, bo popełniasz błędy koleś.
Co do tego Chrystlera van coś tam,....za 1500 zł, to kupa złomu na kołach.

Tak więc, .... rachunek sumienia zrób Gruzin
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
Eutanazja jest dla Ciebie.
Tak będzie lepiej.

Arrivederci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów
Michał mi$
(qmulus)
Stały Bywalec
niektorzy ludzie spedzaja wolny czas na podrozach (nie siedzenie z pilotem w reku od TV ) ja i moi znajomi spedzamy w ten sposob czas, bylem rowniez w krajach azjatyckich( nie jestem pol azjata) bylem rowniez pare razy w rumuni i bulgarii , turcji ( zaczyna mi brakowac polowek do obdzielenia)krajow blizszych polsce nie bede wymienial bo mozesz nie ogarnac . Generalnie ciekawa filozofie prezentujesz co do BMW jesli nie posiadasz seri 3 Compakt z silnikiem 1,6 to zapewne masz cos wiekszego pod maska bo BMW zawsze byla marka ktora produkuje auta sportowe i paliwozerne Co do ceny samochodu to z przyjemnoscia zaplace ci nawet 2 tys zl za T&C zarejestrowane w norge a niech strace nawet za zarejestrowane w pl Co do gruzinow to polecam odwiedzic ten kraj, piekny jest a ludzie bardzo zyczliwi ( nawet ci jezdzacy BMW) Nie obrazajac wlascicieli BMW ale twoja gatka przypomina "ziomala" z 3ki Milego dnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Maciej Ladygin
(vero alfista)
Wiking
Czesci Qumulus

Tu masz linka do strony z przepisami dotyczącymi rejestrowania pojazdów wyposażonych w LPG:

www.lovdata.no/for/sf/sd/td-19941004-0918-022.html

jakbyś potrzebował pomocy przy tłumaczeniu lub interpretacji to daj znać, ale na priva bo nie mam ochoty na bezsensowne dyskusje na forum publicznym

pozdr.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów
Michał mi$
(qmulus)
Stały Bywalec
dzieki wielkie. sprobuje zglebic to dzis wieczor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów
Michał mi$
(qmulus)
Stały Bywalec
jak na razie wygla ze wszystko jest na dobrej drodze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Maciej Ladygin
(vero alfista)
Wiking
Rzuć jeszcze okiem na podobny wątek na tym forum:
www.forumnorwegia.net/viewtopic.php?t=20340

co prawda sprzed paru lat, ale zawsze to jakieś doświadczenia rodaków...

pozdr.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok