Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
7 Postów

(allegri)
Wiking
W Lyca Mobile przy doladowaniu telefonu za 50 nok dostaje sie 3000 mb darmowego internetu do wykorzystania do konca miesiaca. Oferta wznawia sie cos miesiac.

www.lyca-mobile.no/mobile-internet/nor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Ziutek X
(kartofel001)
Wiking
s
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Ziutek X
(kartofel001)
Wiking
s
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(allegri)
Wiking
Karta z Polskiej Lyca bedzie dzialac w Norwegii ale z jej uzywanie w NO bedzie sie placilo oplate roamingowa. Wiec srednio sie to oplaca, lepiej kupic Lyca tu na miejscu. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Justyna x
(justyna85)
Początkujący
tutaj jest to o czym ja pisałam z chess.no

Årskort Data
Internettsurfing med kontantkort har blitt trygt og billig.

Engangsbetaling av 499 kr, gir deg 300 MB data pr måned i ett år framover. Det gir en MB-pris på 14 øre! Tjenesten er som skreddersydd for deg med en smartphone som ønsker å holde deg oppdatert med hva som skjer i verden eller på Facebook.
Den 1. i hver måned blir du tildelt 300 nye MB for internettsurfing. De fleste vil klare seg med det. Om du likevel skulle bruke mer, er prisen 0,99 kr/MB. Eventuelle ubrukte MB, vil ikke bli overført til neste måned. Tjenesten løper i 365 dager fra bestillingsøyeblikket.
Du er selv ansvarlig for å følge med på ditt forbruk av data på MinSide på Chess.no for å holde deg oppdatert på når den månedlige potten på 300MB er oppbrukt. Som en ekstraservice vil Chess sende deg varsling på SMS omkring tidspunktet for når pakken er oppbrukt.

MobilSurf gjelder for internettsurfing i Norge. For utlandet gjelder egne priser som angitt på Chess.no/kontant.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...brawo

potrafisz uzyc

opcji: kopiuj-wklej!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Justyna x
(justyna85)
Początkujący
No i?? A Ty nie umiesz??? Nie znalazłam tego na gł. stronie tylko w ofertach jak sie zalogowałam więc użyłam wymienionej przez CIebie opcji jak Ty potrafisz to wklej linka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
Justyna x
(justyna85)
Początkujący
A po za tym Twój post JAK ZWYKLE nic nie wnosi odnośnie tematu brawo :-p
Zgłoś wpis
Oceń wpis:6  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów