Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Mariusz Kucharski Robert GG Michał Milczarek Josephvol.2 smith Bartlomiej Bryndza Bend X (12358 niezalogowanych)
1635 Postów
Maniak
sardynka napisał:
Hilton napisał:
sardynka napisał:
.........z największą ochotą i ja się zapisuję ale w ten następny weekend lutego .....czyli ok 12....

Spoko, i nie zapomnij przyniesc przynajmniej pol litra fonlandii limonkowej aby oblac urodziny. wszystkiego najlepszego sardynko

oczywiście Hilton będzie i wódeczka wpisowa ...tylko martwię się że nie znajdę tego lokalu bo nie za bardzo znam Oslo......

z checia pomoge dotrzec do lokalu, wszystkim zagubionym ... hehehehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Bardziej martwilbym sie droga powrotna..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Sethur napisał:

Tutaj przyznam Ci rację.
Ostatnio wracając z Oslo, zamiast w Horten, mało nie wylądowałam na Gardermoen
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Sethur napisał:

hmm...wlasnie ....roznie to bywa......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty

(lacrima)
Początkujący
no to ja tez bede choc uwazam za lepszy pomysl w piatek wieczorkiem na piwo a w sobote na balety albo chociaz jedno ze spotkan (niezaleznie od tego czy 5 czy 12) odbedzie sie w knjapie gdzie mozna tylkiem ruszyc ... chetniej sie wybiore
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
lacrima napisał:
... odbedzie sie w knjapie gdzie mozna tylkiem ruszyc...
Takie spotkania już były , gdzie można było TYLKO TAŃCZYĆ..!!! .. bo spokojnie porozmawiać , można było tylko pomarzyć ... taki był i jest nadal cały czas , rwetes .
Trzeba było wtedy przyjść , a nie tylko OBIECYWAĆ ...
Niemniej i może w tym piwnym pięknym przybytku , będzie można spokojnie sobie potańczyć kto wie...?
.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty

(lacrima)
Początkujący
Gabrysiu ale ja doskonale wiem o tym, ze byly juz takie spotkania bo uczestniczylam w nich chyba nie wiesz do kogo piszesz
oczywiscie rozumiem potrzebe rozmowy, dlatego tez proponowalam spotkanie przy piwku w piatek... mozna rowniez zorganizowac spotkanie odpowednio wczesie aby mozna bylo porozmawiac w koncu tance zazynaja sie dopiero ok 23, wiec nie widze przeszkod na polaczenie jednego z drugim. Ale nie ja tu rzadze to tylko propozycja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
lacrima napisał:
... chyba nie wiesz do kogo piszesz ... .
Pewnie i Nie Wiem ... tak już bywa.../skleroza ponoć nie boli/.
Na spotkaniach imprezowych prawie wcale nie Mówi się o Tym Forum poza luźnymi ogólnymi i lakonicznymi uwagami...
A Ja w szczególności nie wiążę jednego z drugim...
To Takie ,Odrębne... DWA ŚWIATY... .
Owszem każdy przedstawia się przeważnie Swoim Forumowym Nickiem , jednak w Takim gwarze jaki panuje w RCK. to po minucie już jest totalnie zapomniane...
Dlatego cieszy mnie myśl , że może w Nowym miejscu , będzie trochę ciszej i znajdzie się czas , na miłe poklachanie...
A PO... , MOŻE I TAŃCE ... , CZEMUŻE NI...iii...iii...iii...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(alinu)
Wiking
to kiedy dokładnie jest spotkanko?

noł łej ajm disko densink

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów