Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

NACIAGACZKA!!!!! - Norwegia

Czytali temat:
(519 niezalogowanych)
25 Postów
Witam nie wiem czy ktoś z Was również dał sie nabrac na ogłoszenie tych ludzi mam szczera nadzieję, że nie!! a wiec ogłaszali sie ze maja rasowe pieski na sprzedaż z elitarnej hodowli!!! Hm wiec zadzwonilem do ludzi i wszytko bylo ok piesek mial byc juz za tydzien podpisalismy umowę lecz bardzo nalegali na zaliczke wiec zaplaciłem im 3500 NOK i tu zaczeły sie problemy czekam na psa już 2 tydzien i ludzie znikneli.....
Może znacie tych oszustów dziewczyna która podpisała umowe ze mna to JUSTYNA BURA Z ŁOWICZA

mam nadzieje ze nie dacie sie nabrac tak jak ja !!! A chciałem uszcześliwic moja 2 połówkę szczeniaczkiem.......
Jeśli nie jestem sam to prosze o kontakt!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
na prosbe Xmen post usuniety
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
XMen napisał:
...Może znacie tych oszustów dziewczyna która podpisała umowe ze mna to JUSTYNA BURA Z ŁOWICZA
A to sa ich numery tel 96863728, 99869184,94235522.
.
.

Wszystkie telefony mają właścicieli ...ba jeden z nich ma nawet firmę ...
Drugi jest tu co najmniej od trzech lat..
Wejdź na gule sider wpisz nr telefonów spisz dokładnie dane ...
Następnie wejdź na Proff.no również spisz dane...
I spokojnie dzwoń do tych osób z powyższą informacją ....
Zwłaszcza ,że masz umowę na piśmie...
I nie daj się zmyć...
W razie czego idź śmiało na policję bo to jest oszustwo...
A jak będą się tłumaczyć ,że zgubili telefon lub odsprzedali i nie wiedzą komu to bzdura i tak muszą za tą Justynę zapłacić a i kłopotów z policją będą mieli trochę ....
ZWŁASZCZA ten z tą firmą budowlaną...

W związku z niejasnym zachowaniem się "XMen" w innym temacie nie likwiduję tej powyższej informacji którą zamieścił a następnie usunął ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Dziekuje Truskawka Pewnie że pójdę tak się przecież nie robi :/
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Na naszej klasie jest niejaka Justyna Bura z Łowicza ma 27lat.
Zajrzyj tam jest jej zdjęcie jak to Ona to dobrze a jak nie to jedną osobe masz z głowy...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
tak,to bedzie chyba ta pani,bo w tle zdjec ma stavanger....
mala prosba do Xmen...
jezeli okaze sie to nieporozumieniem,badz cokolwiek sie wyjasni,napisz to,poniewaz padlo tutaj publicznie imie i nazwisko na ktore zostalo rzucone podejzenie i jezeli np jest to jakis nieszczesliwy zbieg okolicznosci czy cos sie stalo,to trzeba dziewczyne wytlumaczyc

edytuje,poniewaz w moj post wkradl sie blad jezykowy,pani Justyna w tle ma miasto Bergen
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
A więc bylem u tej kobiety .....I co się okazało te nr są przypadkowych ludzi pożyczała tel i dzwonila badz pisała...Wiec ludzie nie mieli o tym pojecia a ona postawiona w sytuacji bez wyjscia chciala chyba znaleść łatwy zarobek! Wziolem ja na policje i sprawe zglosilem wiec mam nadzieje ze juz nikogo nie oszuka...Niestety nie odzyskalem pieniedzy i również nie ma psa Kobieta przebywa tu nielegalnie nawet nie miala dokumentów i nie miala gdzie spac .... Jest to przykre że rodak rodakowi robi coś takiego...... Oby nie bylo takich sytuacji...... I jeszcze jedno WIELKIE PRZEPROSINY DLA CHLOPAKÓW KTÓRYCH UMIEŚCIŁEM TUTAJ NR BO MYSLAŁEM ZE TO ONA A ONA TYLKO POZYCZLA TEL! CI LUDZIE NIE WIEDZIELI O NICZYM I RÓWNIEŻ ZGŁOSILI TO NA POLICJĘ!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
truskawkowa jeśli mogła byś usunąć posta z nazwiskami tych ludzi byl bym wdzieczny
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok