Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Agnieszka R. Daria Szczęsna Grzegorz Sokół Kraszewski Marcin Dobromirspoleczny (7960 niezalogowanych)
19 Postów
Ania ****
(Ania2207)
Wiking
no trochę tu się cicho zrobiło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów

(katrin2600)
Stały Bywalec
No jakos sie tu ostatnio cicho zrobilo czy to wina tej paskudnej pogody ze nikt niema ochoty nawet juz pisac? ale milo milo ze coraz wiecej przybywa nam mamosiek w Stavanger, dziewczyny jak macie jakis propozycje spotkania to piszcie na priv ja napewno odpisze wtedy moze uda sie nam dogadac co do spotkania, choc pogoda nie dopisuje spacerki moga byc kiepskie ale sa jeszcze kafejki i centra chcandlowe gdzie mozna sie na kawke wybrac pozdrowionka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów

(martcool)
Nowicjusz
Ostatnio szukalam na necie jakiegos klubu albo miejsca, gdzie spotykaja sie polskie mamy, ale niestety nic takiego nie znalazlam Za to znalazlam miedzynarodowe przedszkole czy szkole (na Forus chyba)gdzie w kazdy poniedzialek sa spotkania dla rodzicow z dziecmi. Moze ktoras z was tam chodzi, a moze sa jakies inne miejsca?????????????
Ja jeszcze nie do konca sie orientuje bom nowa tutaj, ale interesuje mnie kazde takie miejsce, gdzie mozna pojsc z dzieckiem. Moze wlasnie spotkanko w takim miejscu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Polecam otwarte przedszkole, chodzą tam również mamy polki, atmosfera jest bardzo fajna dużo miejsca do zabaw. Podaję linka: imikirken.no/no/imi-pen-barnehage-94/om-.../hvor-finner-du-oss/.
Pozd
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów

(martcool)
Nowicjusz
Hej, dzieki wielkie
wybierzemy sie tam jak najszybciej, jesli dobrze zrozumialam to mam nawet autobus
mam nadzieje, ze spotkam tam polskie mamuski, albo tatuskow
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
iga klaptocz
(edgar)
Wiking
hej dziewcznymy a nie wiecie moze czy ktos nie potrzebuje opiekunki do dzieckaa? gdybyscie cos slyszaly to ja jestem chetna, piszcie na priw
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
ANETTA GROBELSKA
(anulek)
Wiking
HEJKA

WIDZE,ŻE KILKA MAMUŚ JEST AKTYWNYCH Z MOICH OKOLIC
JA JUZ MAMUSIĄ JESTEM I CZEKAM NA ROZWIAZANIE, KTÓRE NASTĄPI W NAJBLIŻSZYM CZASIE
POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMY I ICH POCIECHY
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Róża Góral
(rozalka2)
Wiking
Hej Mamuśki, a co tu taka cisza na forum od takiego czasuuu??? Ja od miesiaca jestem w Norwegii, mieszkamy kolo Sandnes... Mamy 2,5 rocznego Synusia Kubusia i chętnie bym się spotkała z Mamusiami i ich dzieciaczkami. Jak ma ktoś chęć na kawuche to piszcie na priv
Buziaki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów

(martcool)
Nowicjusz
A ja mam 2,5 letnia Karine i tez jestem od miesiacaWprawdzie nie mieszkam w Sandnes, tylko w Stavanger, ale mysle, ze to nie przeszkadza sie spotkac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Róża Góral
(rozalka2)
Wiking
Bardzo chętnie się spotkamy Mój maluch będzie przeszczęśliwy a odległość to dla nas nie problem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok