Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

. - Norwegia

Czytali temat:
(777 niezalogowanych)
1 Post

(marcoo)
Wiking
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
zdobądź drogą kupna bądź kradzieży gazetę stavanger aftenblad
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(marcoo)
Wiking
w Haugesund pewnie nie znajdę... dzięki za info
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Paweł kolo
(pabllo2)
Wiking
Jak do wynajęcia to tutaj masz www.finn.no/finn/realestate/lettings/browse2?areaId=20012. Pozdrawiam .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(marcoo)
Wiking
,
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
wiem że świnie są najlepszymi poszukiwaczami trufli, więc może i do szukania mieszkania (ziemianki) sie nadają?, a jak nie to namiot, tylko w NO ciężko śledzia wbić.
(150m od zabudowań na trzy dni i nikt cie nie wygoni)

justfuckinggoogleit.com/
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Zuzu napisał:
wiem że świnie są najlepszymi poszukiwaczami trufli, więc może i do szukania mieszkania (ziemianki) sie nadają?
tak ale mowa ogólnie o świniach światowych. polskie świnie to nadają się jedynie do szukania wódki(ciepłej), no niektóre to i piwo znajdą
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(marcoo)
Wiking
Zuzu napisał:
wiem że świnie są najlepszymi poszukiwaczami trufli, więc może i do szukania mieszkania (ziemianki) sie nadają?, a jak nie to namiot, tylko w NO ciężko śledzia wbić.
(150m od zabudowań na trzy dni i nikt cie nie wygoni)

justfuckinggoogleit.com/

WielKi wyznawco googli zawnioskuj o likwidację niniejszego forum bo po co coś takiego w sieci skoro google jest najlepsze na wszystko ....

Ciekawe ile google płacą Ci za reklamę a może reklamujesz ich za frajer?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
mozesz rownie pojsc do sklepu i poczytac u nich rubryke wynajmu domow. nie musisz kupowac calej gazety jak tylko "til leie " Cie interesuje.
pozdrawiam i Zycze Wesolych Swiat Wielkaocnych Wszystkim Uzytkownikom MojejNorwegii.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(marcoo)
Wiking
Dyzio napisał:
mozesz rownie pojsc do sklepu i poczytac u nich rubryke wynajmu domow. nie musisz kupowac calej gazety jak tylko "til leie " Cie interesuje.
pozdrawiam i Zycze Wesolych Swiat Wielkaocnych Wszystkim Uzytkownikom MojejNorwegii.

Dzięki Dyzio, w Londynie np, Hindusi w swoich sklepach udostępniają miejsce na tablicy albo szybie wystawowej na tego typu ogłoszenia - i tam to najlepsza forma poszukiwania - pomyślałem że może i tutaj są inne formy niż internet. Wesołych Świąt wszystkim - zmykam poszwędać się po pagórkach, popstrykać trochę fotek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok