Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1173 niezalogowanych)
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
no jak to co złośliwości
nie to nie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
jakie złośliwości
czemu nie ...mogę ukraść ci ten pontonik
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Wiking
Przykre,pewnie krajanie mało tego znajomi.
Przyjechałem do Oslo ok. 3 tygodni wstecz. Gdy zobaczyłem "pokój" to o mało nie padłem, totalne dno, baraki zbieranina estońcy ok. 50 szt., kilku litwinów i trzech polaków. Widok samych twarzy wystarczył by zamknąć się w szafie.
A teraz ciekawostka drzwi mają zamki, ale nikt tego nie używa, ogólnie portfele, komórki, łapki leżą na widoku i nic nie ginie. Papierosy położone na tarasie "sobie" leżą. Kibel (jeden na ok. 20 chłopa) czysty, umywalka czysta.
Nie mam pracy i wiecie że estońców to boli, ciągle pytają czy czegoś nie potrzebuję, mało tego dziś na kilka godzin zabierają mnie do jakiejś elektryki.
Wiem że to nie jest wątek o poszukiwaniu pracy ale gdyby coś z zawodu jestem elektrykiem posiadam blisko dziesięcioletni staż w utrzymaniu ruchu zakładów produkcyjnych ogólnie automatyka, sterowniki, prace montażowe. Gdyby coś to dajcie znać. Dzięki. Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
ukradnac to nie bardzo moge pozyczyc na weekend
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
dzięki !!!! chętnie .....na ten weekend wybieram się na rybki , haczyki węzmę spiłowane żeby nie przedziurawić
widzę że już dryfujesz kilka tygodni ze stavanger to z prądem morskim będziesz w moich okolicach lada moment
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Nikolaj R
(Cichociemny)
Wiking
Pewnie Polacy ... hehe

Jest w Stavanger firma specjalizujaca sie w zabezpieczaniu mieszkan przed wlamaniami.
Prace jaka wykonuja jest FG Godkjent wiec bedziesz miala rabat na inboforsikring.

Firma nazywa sie Force Protection, sa ogloszenia na finn.no
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
monika cicek
(monika11)
Wiking
uwaga na zlodzieji
pseudo pracownicy

ida do pracy w 2 godziny niszcza dwa moppy
i niszcza winde i centralny odkurzacz i do domu