Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Anna Polanska-Paulovits a z krzysztof kubica22 Paweł Czepek Anna Drozd Paulina Fierke Grzegorz Gumiński Artur Klimas urszula butowska DorotaJ Ciemnoblekitna Ciemnoblekitna Agata_ssss ASK-Gjerdrum Daniel98 (6379 niezalogowanych)
107 Postów
Kasia kkkkk
(Kosacha)
Początkujący
Kasienka, jak ty to zrobilas ze Cie przyjeli ?? kiedy sie zapisalas ??
A, moze to dlatego ze chodzisz dziennie, ja probowalam na te wieczorowe 2 razy w tyg.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(kasienia)
Wiking
a wiec ja zapisalam sie 16 wrzesnia czyli w ostatniej chwyli ale wlasnie na dzienne i kazli mi przyjsc juz na drugi dzien.mine gutt zapisal sie na wieczorowe i wlasnie sie nie dostal wiec na wiczorowe jest ciezko sie dostac latwiej na dzienne.,pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Maja Kowalska
(cynnia)
Wiking
a ja poszukuję kursu dziennego dla początkujących, proszę o jakieś propozycje, najchętniej z polskim lektorem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Wiking
JA POLECAM ZAJECIA U PANI HALINKI. CENTRUM STAVANGER. POLSKI I NORWESKI NAUCZYCIEL, OD PODSTAW WYTŁUMACZYŁA MI GRAMATYKĘ. JAK CO PODAJE NR 941 64 640. NAJLEPIEJ SAMEMU SIĘ PRZEKONAĆ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Maja Kowalska
(cynnia)
Wiking
Dziękuję za namiar (na pewno się przyda), jednak ja chciałabym na jakiś stacjonarny kurs dziennie, może ktoś się wybiera? wszystkie kursy, które znajduję są wieczorowe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów
i jak nauka????
jezeli masz ochote dalej sie uczyc - podpatrz - 90 procent sukcesu to zalezy od CIEBIE

pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów
dzieki GRAZYNKO
Hurrra dodajesz mi zapalu do dalszych NOWOSCI
_ JUZ gotowy program poprzez internet

nawet uczen jest na naszej klasie naszym portalu ze szkoly ;;NORWESKI HALINA BIRKELAND:::
ten ostatni. i jest bardzo dobrym - to po 2 lekcjach.

pozdrawiam do poniedzialku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok