Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

kto bedzie z warszawy lecial do Stavanger w piatek - Norwegia

Czytali temat:
(978 niezalogowanych)
58 Postów
Basia chesterka
(Basia40)
Nowicjusz
Zwracam sie do was z pomoca szukam osoby która bedzie leciec w piatek 26 czerwca z warszawy do Stavanger.Chodzi o zabranie tłumaczenia dokumentu z warszawy i odbiore go w stavanger lub podjade do osoby zalezy mi na czasie a wiecie ze list polecony dlugo idzie tłumaczenie bede miec 14 czerwca.prosze o pomoc moje gg 3801099 basia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
115 Postów

(anuk)
Początkujący
sorki że sie wtrancam ale polecony priorytetowy idzie równo tydzień {wiem bo już parę razy wysyłałam) tak więc jak ktoś wyśle ci jutro to w piątek masz .To tyle co ja mogę w tym temacie pa pa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:11  
Odpowiedz   Cytuj
115 Postów

(anuk)
Początkujący
sorki za literówkę powinno być WTRĄCAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Basia chesterka
(Basia40)
Nowicjusz
jej ja tez zrobiłam cyfrówke odbiór tłumaczenia mam 24 czerwca a musze go złozyc 29 tak wiec nie zdazy dojsc a ostatnio jak siostra wyslała piorytet polecony to szło 2 tygodnie i dlatego sie pytam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
moj brat bedzie leciał w srode 24 z gadanska wiec jak ci to cos pomoze to daj znac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Basia chesterka
(Basia40)
Nowicjusz
oj kochana nie pomoze bo siostra mieszka w warszawie kurde no moze jeszce ktos bedzie lecial moze tu do rodziny moze zona do meza luzie ratunku!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
to moze chcesz namiary na tłumacza przysiegłeo tu w norweii cena nie jest mała 140 słow 500kr ale masz tu na miejscu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów
Basia chesterka
(Basia40)
Nowicjusz
to juz ostatnie tłumaczenie jakie robiłam ufff juz oststnie wiesz za 4 strony tłumaczenia zaplacilam w posce 150 zl tylko ze wiesz jacy tu sa urzednicy sami nie doszkoleni jacys hihi co poszlam cokolwiek zalatwiac to sie dowiadywalam za karzdym razem co innego nieraz tak sobie myslalam ze to tak umyslnie i krutki czas ale ja poradze sobie najwyrzej siostra podjedzie do kogos na lotnisko i poda i da do mnie tel i jak wyjdzie z samolotu to zazwoni i odbiore.Dziekuje kochana za dobre checi jestes Aniolem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Andrzej Blonski
(paulapapla)
Wiking
Priorytet z Wawy idzie 3 dni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty