Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Polacy w Sola - Norwegia

Czytali temat:
marek przydzial Łukasz Rybarczyk KasiaMM MM anha1 Baniowksa Edytaa1 (2577 niezalogowanych)
38 Postów
Nowicjusz
Hej dziewczyny. Sukam towarzyszki do kawki w Soli, dokładnie w Skadberg.
Mam 11-letnia córkę która przyjeżdza w sierpniu i na pewno bedzie jej brakować koleżanki. Jeśli ktoś mieszka w okolicy i ma ochotę się spotkać to zapraszam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(Basiczka)
Wiking
Witam! Ja mieszkam od tygodnia na Soli. Mam 13-letnią córkę i 4 letniego synka. Jeszcze nie znam dokładnie okolicy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
Nowicjusz
świetnie, a juz myślałam że jestem tu sama. my mieszkamy w skadberg, niedaleko stacji Schell. moj mail to edyle@interia.pl moze spotkamy się kiedyś popołudniu lub w weekend.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów

(Basiczka)
Wiking
Dyziu, wysłałam Ci prywatną wiadomość, napisz czy ją otrzymałaś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(witek)
Wiking
hej ja tez mieszkam na soli dokladnie Royneberg chytnie nawiaze kontakt ze wszystkimi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Karolina Abram
(brazowooka)
Wiking
Witam, wiem ze temat troche sie przeterminowal, ale ja tez mieszkam na Skadberg koło Rimi. Mam 7 miesięczną córeczkę, chetnie umówiłabym sie na kawę albo na spacerek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Bożena Słowik
(bozena764)
Wiking
Witam szukam kogoś może to być starsze dziecko znające dobrze język Norweski mieszkające na Sola do pomocy w odrabianiu lekcji 1 lub 2 razy w tygodniu ok 1 godz mojej 6-letniej córce która chodzi do pierwszej klasy w sande skole czytałam Pani wiadomość i pomyślałam że może była by możliwość pomocy jeśli tak to proszę o kontakt tel.48628435 dziękuję i pozdrawiam Bożena
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok