Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

tur. - Norwegia

Czytali temat:
(1070 niezalogowanych)
10 Postów
Wiking
witam wszystkich i pozdrawiam,mieszkam w bergen za około miesiąc wybieram się turystycznie w rejony stavanger może ktoś ma sugestie co najlepiej zwiedzić gdzie pojechać i przenocować proszę o pomoc z góry dziękuję i jeszcze raz pozdrawiam rodaków z stavanger...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów

(katrin2600)
Stały Bywalec
coz warte zwiedzia sa Monagfosen Prekestolen no i Sierak ocyzwiscie jesli jesycye niebzles to polecam, a co do noclegu to albo hotele a jak sa jesycye wolne miejsca to w domkach na campingu na sola chyba 500 nok ya dobe , w samzm stavanger jest wioska vikingow , trzy miecze, ulanhaug wieya telewizyjna y ktorej widac cala panorame miasta Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Miros Kros
(Kros)
Wiking
Ja również polecam Dalesnuten
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiking
witam i serdeczne dzięki za wskazówki na pewno skorzystam pozdrawiam ......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
jak lubisz łazenie po gorach i nie masz leku wys polecam pulpit rock jest to co prawda ciut za stavanger ale wydaje mi sie ze warto
i jesli jestes z rodzina wesołe miateczko nie pamietam teraz jak sie nazywa ale ulotke znajdziesz na stacji benzynowej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów

(katrin2600)
Stały Bywalec
kongeparken w olgord zasandnes
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok