Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

pilka potrzebni chetni do pilki - Norwegia

Czytali temat:
(289 niezalogowanych)
19 Postów
Wiking
siemka witam wszystkich moze zorganizujemy jakies spotkanie na pilke chetnych do grania mieszkam w tananger fajne boisko jest obok wikinga do grania tu tylko sie pisze nikt niechce grac zaczynaja temat i to wszystko jakby co piszczie moze cos wkoncu sie rozkreci pozdrawiam wszystkich polakuw ruszyc d.... a nie w domu siedziec do uslyszenia...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
36 Postów
Przemysław Zoń
(Pemon05)
Nowicjusz
W jakich godzinach i jakie dni mieli bysmy grac? było by nas 2 chetnych.i gdzie to dokladnie jest?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Wiking
ja mysle ze w niedziele po swietach i w piotek to nie jest tak ze my dwuch ja mam sklad stary po 5 gramy napewno a im wiecej tym lepiej co nie na mariro albo na hinna kolo stadionu wikinga w zaleznosci ilu sie uzbiera jakbys byl zainteresowany piszcie na gg kture podalem wczesniej pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty

(funmanok)
Wiking
Czesc . Gracie w ta pilke ? Jesli tak , to gdzie i kiedy ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Wiking
jutro gramy na tatnanger o 17 30 zainteresowanych dzwinic n NUMER 968 016 53 POZDRO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(Yanek)
Wiking
Siemanko, mieszkam w Hommersak do 5 sierpnia, mysle ze moglibysmy sie ustawic na pilke jezeli to gdzies niedaleko Hommersak. Moge wziasc kilku znajomych. Tylko czekam na odpowiedz czy to jest hala bo tu czesto pada oraz o konkretne miejsce - miasto i najlepiej ulica. Nie jestem stad i nie znam tu za bardzo terenow. Jezeli to gdzies niedaleko to ustalimy czas. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów

(Yanek)
Wiking
i chba Stavanger a nie Tananger
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok