Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Renata Banas Dominik W Lukasz Jankowski Francik1987 (4325 niezalogowanych)
1 Post
A R
(SkySat)
Wiking
witam
@mario
co to za ryba bo tez taką złowiłem ?
Też szukam ciekawych miejsc na ryby w Stavanger.

Wesołego Alleluja

pozdrawiam forumowiczów .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
dawid pawlowicz
(dawidpaw)
Wiking
witam jak na ryby to zapraszam do bbierfik gratanen narwik piekne jeziora slodka woda splawik i wyciagacie od 3kg do 20kg.ryby roznego rodzaju i zawsze szalone i agresywne.lowie przy wodospadzie ryba jest tam nie spokojna i czysta swieza woda wplywajaca dostarcza pokarm iczysc rybe jest bialutka i smaczna. jesli ktos lowi na muche juz z tont nie wyjedzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Wiking
ta rybka to chyba knurr - zreszta b. smaczna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
hejka oto moj rekrd w lowieniu 165 cm i okolo 52kg wagi ma na imie Kasia i zlowilem ja w morzu hihih. ja tez sie nei moge doczekac keidy na rybki pojade. moj rekord to dorsz okolo 35cm. duzo okoni i 3 liry )
pozrawiam wszystkich wedkarzy moje jakeis wspolny wypad na moczenie kijka ???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
mario gieroń
(mario76)
Wiking
cześć , mam takie małe pytanko - może wędkował ktoś w okolicach kvitsøy ? na dodatek z łódki . Pytam ponieważ namierzyłem tam wypożyczalnie a to miejsce wydaje się odpowiednie do łapania jakiś fajnych rybek.
A tak wogule to czy ktoś już rozpoczął ten sezon ? Może jakieś ciekawe historie Stavangerskich łowisk?
Ja zaliczyłem juz pięknego dorszyka 5,90kg.
Piszcie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
hej ja wracam do stvanger 4 kwietnia ale z checia sie wybiore na rybki 5kwietnia tj poniedzialek(wolny). jak cos to pisac. )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
mariusz matusik
(mario677)
Wiking
witam

a moze ktos wie jak tam rybki w sandnes
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
tez ciekaw jestem jak w sandnes i stavanger rybk
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Rafał M.
(Rafał M.)
Początkujący
witam,
Co prawda nie jestem ze Stavanger ani nawet z okolic ale pochwale sie dwoma dorszykami w tym roku i wogole w zyciu bo pierwszy raz wedkuje z fjordów"w fjordzie" jeden 50cm,kolejny po paru dniach 64cm, a pozniej trzeci wypad i wielka strata,urywam "łownego"pickera.....pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok