Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Wędkarstwo - Norwegia

Czytali temat:
Łukasz Nowakowski Renata Banas (719 niezalogowanych)
6 Postów
Wiking
Czy ktoś może wie czy w Rogaland jest jakieś łowisko gdzie można złapać coś innego jak tylko pstrągi i łososie (np.szczupaki,sandacze) . Za wszelkie informację z góry dziękuje .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
hej napsiz mi jak nei tajemnica gdzie lapiesz pstragi bo mi jeszcze sie nie udalo(
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Wiking
Miałem w zeszłym roku opłaconą licencję na łowisko przy trasie 504 , sporo urozmaiconych jezior połączonych ze sobą . Koszt za cały rok 400 kr. ale się opłaca , czasami w 2 godziny to i 15 sztuk , nie za duże , ale zabawa przednia . W tym roku też opłacam .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
a to lowisko to pomiedzy stavanger a egersund czy w strone kristiandsands. tak z ciekawosci pytam ale z checi abym polapal rybki tez
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Wiking
Między Stavanger a Egersund . Jadąc od Stavanger zjazd w prawo , jest oznakowany . Jak się orientujesz to przed tym największym wzniesieniem . Jak już skręcisz to zaraz po obu stronach zaczną się jeziora . Do większości jest doskonały dojazd , liczne oznakowane parkingi .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
205 Postów
Rafal A
(Dyzio)
Stały Bywalec
to si ekiedys wybierzemy co ???
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Chef Jack
(chefstavanger)
Wiking
Witam,

Jestem nowicjuszem w Norwegii. Mam pytanko dot. pozwoleń. Gdzie mozna je uzyskac?

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok