jasta102 napisał: hmm
i uważasz, że jakiś polaczek potrafi to młotkiem zrobić
a może łomem
a przy okazji
4-hjullskontroll
forstillingskontroll
kontroll av spissing
norki czest gesto nie wiedza jak dziala maszyna do ustawiania spisingu.... cos Ty taki anty polski jasiek? czyzbys dal wyremontowac swoja lazienke pesudobudowlancom - mechanizatorom rolnictwa za 50nok /t i dlatego tak jedziesz po polskich håndverkerach? czy tez moze tam u Ciebie w krakowie taki syf robia ze zawsze taki niezadowlony jestes?
Yatsek napisał: czy tez moze tam u Ciebie w krakowie taki syf robia ze zawsze taki niezadowlony jestes?
aha
tak dwa lata temu w ASO Forda przy Powstańców
polskie ..... fachofce odkryli, że mój focus ma problem z ABS
chociaż akurat ten model go nie miał fabrycznie montowanego
i, że to auto było w USA skierowane do kasacji
polskie..... specjalisty
jasta102 napisał: Yatsek napisał: czy tez moze tam u Ciebie w krakowie taki syf robia ze zawsze taki niezadowlony jestes?
aha
polskie..... specjalisty
jestes pewien ze to byl ford ? bo ty zamieszczasz zdjecie volvo i twierdzisz ze to vw ........
jasta102 napisał: Yatsek napisał: czy tez moze tam u Ciebie w krakowie taki syf robia ze zawsze taki niezadowlony jestes?
aha
polskie..... specjalisty
masz.. krakowskie specjalsity.... spojrzeli na Ciebie i stwierdzili: jelen, trzeba brac ile wlezie... jak sie nie zorbintowal to wmowiliby Ci tez ze masz dodatkowy ABS w kole zapasowym ) hahhahaha... jasiek.... ogarnij sie chlopie....
qmuluskrakow napisał: jasta102 napisał: Yatsek napisał: czy tez moze tam u Ciebie w krakowie taki syf robia ze zawsze taki niezadowlony jestes?
aha
polskie..... specjalisty
jestes pewien ze to byl ford ? bo ty zamieszczasz zdjecie volvo i twierdzisz ze to vw ........
ano
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.