nie prosiłem o takie komentarze. drażni was ten temat to po co zawracacie sobie głowe i czas moją sprawą ?wiem co to znaczy zamowic sobie przez allegro . a wiecie jaki koszt jest przesyłki tutaj ? przerosnie koszta jakbym mial tutaj kupic jakby była możliwość .akurat nie mam teraz możliwości żeby ktoś mi przywiózł . wiem że ci najmądrzejsi mądrale na forum to " wielcy zarobasi w Norwegii "którzy nie rozdrabniają sie na drobne . chyba zapomnieliscie jak żyliście w Polsce. Ja jestem rok tutaj i nawet za 20 lat jak uda mi sie tu zostać to nie zmienie rozumowania.nie którzy zauważyłem jak załapali sie tu z robotą to czują sie jakby złapali Pana Boga za nogi. ja szanuje każdą kase . mysle ze to indywidualna sprwa każdego wiec sobie nie życze takich komentarzy. nie macie sie na kim wyżywać to kupcie sobie karnet na siłke .apropo . auto kupilem w pl za 800zł z instalacją to chyba nie ma mowy o tym na co mnie stać czy nie stać . nie znasz sytuacji to po co głupkowato sie wypowiadasz . Do rozgarnietych : ciekawe ilu z was tu przyjechało i na początku nikt wam nie pomógł .bo myśle że bez pomocy osób trzecich nie było mowy o żadnej robocie . gratuluje tych nielicznych co poradzili sobie sami ." rze nu aaa " . pozdrawiam życzliwych .
nie było tematu
zamykam temat
" Polak polakowi wilkiem " : dzieki takim mądrym komentarzom jeszcze długo nie zmienicie opini rodakom