Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Grzegorz G. (2524 niezalogowanych)
69 Postów
marek przydzial
(jelcyn1111)
Początkujący
i jeszcze na Madli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Paweł Niewiadomski
(Niewiadomski)
Wiking
a gdzie dokładnie na Madla bo nie wiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
A dlaczego po prostu sobie nie kupisz takiej końcówki żeby mieć swoja na własność, nie wiem ile teraz w PL kosztuje ale mysle że max 100zł
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Paweł Niewiadomski
(Niewiadomski)
Wiking
oczywiście że bym kupił w pl.nawet kiedyś kupiłem i miałem...tylko okradli mi auto.a najblizej to moze za miesiąc jak znajomi pojada do polski to mi przywioza .a ja dużo jezdze wiec bedąc tu dopiero pare dni oszczędnosci wskazane.... kupiłbym tu ale nie wiem gdzie . na shelu na forusie mają redukcje ale z mniejszym gwintem niż to co ja mam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Jak bedzie pasować i jesli chcesz to pożyczę Ci ta koncowke, dopóki sobie nie kupisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Paweł Niewiadomski
(Niewiadomski)
Wiking
witam.gdzie moge podjechac i kiedy zebym sie upewnił czy dobra ta redukcja ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
Pilus napisał:
witam.gdzie moge podjechac i kiedy zebym sie upewnił czy dobra ta redukcja ?

heheh a Ci dalej o koncowce juz do tej pory pewnie z Polski moglby Ci ja ktos przywiesc, albo w paczce przyslac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
urwa jego mać jaki to problem zakupić sobie przejściówkę?! na instalację było stać a na przejściówkę już nie? po jednym tankowaniu się zwróci...

www.mylpg.eu/adapters

www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=lpg+adapter

lub z aledrogo całe 29 PLN plus przesyłka...........

allegro.pl/redukcja-adapter-przejsciowka...ngl-i3561375671.html

rynce opadają na takich rozgarniętych, jak wam udało się wyjechać z PL to ja sie zastanawiam?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Paweł Niewiadomski
(Niewiadomski)
Wiking
nie prosiłem o takie komentarze. drażni was ten temat to po co zawracacie sobie głowe i czas moją sprawą ?wiem co to znaczy zamowic sobie przez allegro . a wiecie jaki koszt jest przesyłki tutaj ? przerosnie koszta jakbym mial tutaj kupic jakby była możliwość .akurat nie mam teraz możliwości żeby ktoś mi przywiózł . wiem że ci najmądrzejsi mądrale na forum to " wielcy zarobasi w Norwegii "którzy nie rozdrabniają sie na drobne . chyba zapomnieliscie jak żyliście w Polsce. Ja jestem rok tutaj i nawet za 20 lat jak uda mi sie tu zostać to nie zmienie rozumowania.nie którzy zauważyłem jak załapali sie tu z robotą to czują sie jakby złapali Pana Boga za nogi. ja szanuje każdą kase . mysle ze to indywidualna sprwa każdego wiec sobie nie życze takich komentarzy. nie macie sie na kim wyżywać to kupcie sobie karnet na siłke .apropo . auto kupilem w pl za 800zł z instalacją to chyba nie ma mowy o tym na co mnie stać czy nie stać . nie znasz sytuacji to po co głupkowato sie wypowiadasz . Do rozgarnietych : ciekawe ilu z was tu przyjechało i na początku nikt wam nie pomógł .bo myśle że bez pomocy osób trzecich nie było mowy o żadnej robocie . gratuluje tych nielicznych co poradzili sobie sami ." rze nu aaa " . pozdrawiam życzliwych .
nie było tematu
zamykam temat
" Polak polakowi wilkiem " : dzieki takim mądrym komentarzom jeszcze długo nie zmienicie opini rodakom
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
29 Postów
Paweł Niewiadomski
(Niewiadomski)
Wiking
aaaa. mimo wszystko dzieki za linki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok