Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
Mateusz Walkowiak Slaw xxx GregNor Bartek Mazurek (7567 niezalogowanych)
161 Postów
Stały Bywalec
obstawiam,ze 0 i nigdzie!

p/s
pomijajac c.v. ktore zlozyl na stronie reklamowej p.c.
teraz czeka,az ktos mu zalatwi robote...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
161 Postów
Stały Bywalec
p/s2:
to Ire to od Ireland?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(Bochenek)
Początkujący
alexkawa napisał:
Bochenek napisał:
alexkawa napisał:
[quote
jesli nawet przypadkiem wspominasz o rozmowie z duchownym, to moim zdaniem nie potrebujesz pracy, lecz dobrego specjalisty, ktory pomoze Tobie dorosnac do samodzielnosci, tej duchowej takze ;]

Alex, nie brałeś dzisiaj tabletek? Polecam Clonezepanum 5 mg - to lek na padaczkę, bo monotematyczny jesteś w swojej nienawiści do wszystkiego, co jest inne niż twój anachroniczny, zatęchły światopogląd lewacki. Skąd ty się wziąłeś. Chyba w domu rodzinnym na ścianie wisiał u ciebie portret Stalina.Tak? Ha,ha,ha.

w przeciwienstwie do Ciebie wychowywalem sie w kregu kultury europejskiej, nie zas polskiej dziczy. czyli w Niemczech, Francji oraz Belgii[/quote]

Ty żeś się w ogóle nie wychował - ale nie potępiamy ciebie za to. Żyj sobie, tylko nie wyśmiewaj Polski.
A ja jestem z Polski (to Europa) dumny i tym się różnimy kundlu lewacki.
I nie zaśmiecaj tematów na Forum, bo nic twoje bekanie nie wnosi nowego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(Bochenek)
Początkujący
alexkawa napisał:
Bochenek napisał:
alexkawa napisał:
Bochenek napisał:
alexkawa napisał:
[quote
jesli nawet przypadkiem wspominasz o rozmowie z duchownym, to moim zdaniem nie potrebujesz pracy, lecz dobrego specjalisty, ktory pomoze Tobie dorosnac do samodzielnosci, tej duchowej takze ;]

Alex, nie brałeś dzisiaj tabletek? Polecam Clonezepanum 5 mg - to lek na padaczkę, bo monotematyczny jesteś w swojej nienawiści do wszystkiego, co jest inne niż twój anachroniczny, zatęchły światopogląd lewacki. Skąd ty się wziąłeś. Chyba w domu rodzinnym na ścianie wisiał u ciebie portret Stalina.Tak? Ha,ha,ha.

w przeciwienstwie do Ciebie wychowywalem sie w kregu kultury europejskiej, nie zas polskiej dziczy. czyli w Niemczech, Francji oraz Belgii

Ty żeś się w ogóle nie wychował - ale nie potępiamy ciebie za to. Żyj sobie, tylko nie wyśmiewaj Polski.

Polska, to się pisze z dużej litery, "światła", zakompleksiona lewico, ha,ha,ha.

kundel to cie zrobil!
Europa przeszla rewolucje ideowe, ktorych w Polsce nigdy nie bylo [jesli nie wierzysz siegnij po taka prawicowa diwe jak Staniszkis, ktora w calym swoim zadufaniu nie ukrywa, ze tak wlasnie jest]. dlatego tez frustraci tacy jak ty, prezentuja to, co prezentuja [rasizm, zasciankowosc, wiare w zlote prawicowe recepty oraz polska megalomanie podlana szowinizmem] mam Polske w dupie i mam prawo wysmiewac ten smieszny twor. wiec nie wiruj burku[/quote]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(Bochenek)
Początkujący
alexkawa napisał:
Bochenek napisał:
alexkawa napisał:
Bochenek napisał:
alexkawa napisał:
[quote

w przeciwienstwie do Ciebie wychowywalem sie w kregu kultury europejskiej, nie zas polskiej dziczy. czyli w Niemczech, Francji oraz Belgii

kundel to cie zrobil!
Europa przeszla rewolucje ideowe, ktorych w Polsce nigdy nie bylo [jesli nie wierzysz siegnij po taka prawicowa diwe jak Staniszkis, ktora w calym swoim zadufaniu nie ukrywa, ze tak wlasnie jest]. dlatego tez frustraci tacy jak ty, prezentuja to, co prezentuja [rasizm, zasciankowosc, wiare w zlote prawicowe recepty oraz polska megalomanie podlana szowinizmem] mam Polske w dupie i mam prawo wysmiewac ten smieszny twor. wiec nie wiruj burku[/quote]

Polska, to się pisze z dużej litery, "światła", zakompleksiona lewico, ha,ha,ha.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(IreAndrzej)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok