Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2109 niezalogowanych)
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
lena1 napisał:
No i tym optymistycznym akcentem....Każda okazja do dowalenia komuś jest dobra, nawet brak okazji też jest okazją! Jak mawiał mój kolega z poważnym problemem alkoholowym.fajnych masz kolegów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
AndersB napisał:
lena1 napisał:
No i tym optymistycznym akcentem....Każda okazja do dowalenia komuś jest dobra, nawet brak okazji też jest okazją! Jak mawiał mój kolega z poważnym problemem alkoholowym.fajnych masz kolegów

od dawna podejrzewałem, że z nią coś nie hallo
no tak
biedna kobieta
ale to się da leczyć podobno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
No i widzicie wreszcie wiecie dlaczego taka jestem, mam problem ...trzeba mnie leczyć. Okropne, jak można mieć kolegów z problemami np alkoholikami, chorymi na raka,narkomanami. Powiem Wam więcej, mam wśród kolegów i koleżanek ludzi bez wykształcenia, z wykształceniem średnim, z tytułami naukowymi. Znam a nawet przyjażnię się z pracownikami fizycznymi, artystami i dziennikarzami, naukowcami i sprztaczkami...STRASZNE, koniecznie muszę się leczyć. Dzięki za radę, nie umrę w nieświadomości!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
lena1 napisał:
No i widzicie wreszcie wiecie dlaczego taka jestem, mam problem ...trzeba mnie leczyć. Okropne, jak można mieć kolegów z problemami np alkoholikami, chorymi na raka,narkomanami. Powiem Wam więcej, mam wśród kolegów i koleżanek ludzi bez wykształcenia, z wykształceniem średnim, z tytułami naukowymi. Znam a nawet przyjażnię się z pracownikami fizycznymi, artystami i dziennikarzami, naukowcami i sprztaczkami...STRASZNE, koniecznie muszę się leczyć. Dzięki za radę, nie umrę w nieświadomości!
ciut ciut
a można by to włożyć w usta
Niezaspokojonej Amandy
prostytutki z HIV
ostatnio sławnej w Gdyni
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
219 Postów

(lena1)
Stały Bywalec
NIE PRZEGINAJ!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
trochę merytoryki proszę, a nie wieczny pustostan
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
320 Postów
65 78
(6578)
Stały Bywalec
Nosz kurwa...to ile tera slub kosztuje,ze trzeba jechac (na dluzszy czas!) do no. zeby sie pobrac?!
Chyba,ze ty fanatyk jestes i w stolicy piotrowej,chcesz z wybranka do obory sie udac!!

p/s:
to cywilnych juz nie udzielaja ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
6578 napisał:
Nosz kurwa...to ile tera slub kosztuje,ze trzeba jechac (na dluzszy czas!) do no. zeby sie pobrac?!
Chyba,ze ty fanatyk jestes i w stolicy piotrowej,chcesz z wybranka do obory sie udac!!

p/s:
to cywilnych juz nie udzielaja ?

Na 120 osob jakies 70k pln dzie bez mrugniecia okiem....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
320 Postów
65 78
(6578)
Stały Bywalec
...slub?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów