Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Zwrot podatku pilne pytanie! - Norwegia

Czytali temat:
(626 niezalogowanych)
2 Posty
Wiking
Witam mam problem ze zwrotem podatku ponieważ skatte zamiast na polski adress wysłało mi giro ze zwrotem na adres norweski a mnie od pazdzierniku juz nie ma w norwegii. Znajomy na którego adres to przyszło nie może tego zwrotu odebrać za mnie ale kazał mi poszukać numeru do skatte dla polaków ponieważ ja nie znam norweskiego. Czy ktoś z was wie jaki to numer lub gdzie go mam szukać?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Pierwszy raz slysze o takim numerze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
sialek napisał:Witam mam problem ze zwrotem podatku ponieważ
... skatte zamiast na polski adress wysłało mi giro ze zwrotem na adres norweski a mnie od pazdzierniku juz nie ma w norwegii.
...Znajomy na którego adres to przyszło nie może tego zwrotu odebrać za mnie ale kazał mi poszukać numeru do skatte dla polaków ponieważ ja nie znam norweskiego.
...Czy ktoś z was wie jaki to numer lub gdzie go mam szukać?
A...
JAKI ...
PROBEMA...
WE...
TEM ...
BE...
KULEGA...
PRZESŁAŁ ...
TENŻE...
GIRO...
POCZTOM...!!!.????????????????????????????????????????????????????????????????????
---
Zamiast pieprzyć się w jakieś durne podchody i kombinacje na kiju , już dawno miałbyś przekaz w domu i dał do zrealizowania w Polskim Banku ! .
---
Z tym numerem telefonu i rozmową po polsku to i tak LIPA , ponieważ takie sprawy trzeba załatwiać NIESTETY osobiście i tyle ...
Co
Trzy
Motyle ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Wiking
Problem jest w tym żę giro jest po norwesku do zrealizowania w norwegii a nie w polsce wiec przesłanie mi tego do polski chyba nic nie da.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
sialek napisał:
Problem jest w tym żę giro jest po norwesku do zrealizowania w norwegii a nie w polsce wiec przesłanie mi tego do polski chyba nic nie da.
CHYBA ...
to
jedynie
Pchła
po
Jajach ...!!!
---
Tysiące Osób , dostaje do Polski Norweskie gira do realizacji , w Polskich Bankach
I jakoś nie mają problemów z realizacją ...!
// - Na przekazie nie liczy się pisownia zagraniczna , tylko Nazwa Banku , Numer Banku , Nazwisko Osoby upoważnionej do odbioru -//
---
Niemniej jeżeli jest to ... ZNACZNA KWOTA ...
---
To zrób sobie wycieczkę turystyczną do Norge i Tu na miejscu zrealizujesz od ręki ten przekaz w dowolnym Banku .
---
I jaką będziesz Miał Satysfakcję ...
Nie dość ,że wycieczka to jeszcze Kasa wpadnie do Portfela !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok