Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

mieszkanie lub dom do wynajęcia - Norwegia

Czytali temat:
(715 niezalogowanych)
17 Postów
Ela Kryspin
(elkie)
Wiking
Poszukuję mieszkania 3,4 pokojowego lub domu do wynajęcia do 16000nok, najlepiej od lutego lub końca stycznia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Ela Kryspin
(elkie)
Wiking
NADAL AKTUALNE!!! MOŻE BYĆ RÓWNIEŻ MIESZKANIE Z JEDNĄ SYPIALNIĄ DO 6000NOK (JAK NAJSZYBCIEJ LUB OD 1.01.10 ALBO 1.02.10. PROSZĘ O POMOC! POZDRAWIAM!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Ela Kryspin
(elkie)
Wiking
NADAL AKTUALNE! PILNIE!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
elkie,czy przegladasz finn?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Ela Kryspin
(elkie)
Wiking
przeglądam, niestety - albo ceny są kosmiczne, albo ludzie, gdy dowiaduja się, że Polak, mówią, że ogłoszenie nieaktualne. Chyba jedyna nadzieja w znajomościach lub dobrych ludziach z forum. Także proszę o pomoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
elkie napisał:
przeglądam, niestety - albo ceny są kosmiczne, albo ludzie, gdy dowiaduja się, że Polak, mówią, że ogłoszenie nieaktualne. Chyba jedyna nadzieja w znajomościach lub dobrych ludziach z forum. Także proszę o pomoc.
I NIE MA SIĘ CO DZIWIĆ ... ,że jest taka a nie inna reakcja Norgów na słowo Polak...zwłaszcza ostatnio jak się chce wynająć cały dom lub duże mieszkanie...!!! .
I może być jeszcze gorzej ... jak specjalne umowy i dodatkowe ubezpieczenia na czas podnajęcia lokalu przez Polaków...!!!

Jeżeli jest to tak nagląca sprawa to zleć wynajęcie lokalu przez profesjonalne biuro...
Jak podpiszesz z nimi umowę to oni będą Twoim gwarantem i na nich będzie spoczywać kontakt między właścicielem a Tobą...

Jak się w Norge nie ma stałe pracy...Konta w banku norweskim , oraz referencji z innych miejsc zamieszkiwania oraz poparcia aktualnego pracodawcy to faktycznie tragedia... i nawet w niektórych przypadkach pełna kaucja to za małe zabezpieczenie ...
A zwłaszcza po Ostatnim wyroku w Drammen ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów

(katrin2600)
Stały Bywalec
www.relocation.no/content/property_list_new/
to jest firma ktora zalatwia wszystkie formalnosci (jesli nieznasz norweskiego to u nich zalatwisz po angielsku) Pozdrawiam i mam nadzieje ze uda ci sie szybko cos znalezc
Ps. Oni jak maja mieszkania to od zaraz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Ela Kryspin
(elkie)
Wiking
Dzięki za podpowiedzi. Skoro radzicie pośrednictwo, to może korzystałyście z tego typu pomocy i wiecie, jak się za to zabrać. Bo ja... jeśli chodzi o pośrednictwo, jestem zupełnie zielona niestety. A mi... pozostaje nadal liczyć na cud i odrobinę szczęścia, że coś szybko znajdę, bo witanie Nowego Roku pod mostem, raczej mi sie nie uśmiecha. Pozdrawiam serdecznie!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów

(katrin2600)
Stały Bywalec
elkie napisał:
Dzięki za podpowiedzi. Skoro radzicie pośrednictwo, to może korzystałyście z tego typu pomocy i wiecie, jak się za to zabrać. Bo ja... jeśli chodzi o pośrednictwo, jestem zupełnie zielona niestety. A mi... pozostaje nadal liczyć na cud i odrobinę szczęścia, że coś szybko znajdę, bo witanie Nowego Roku pod mostem, raczej mi sie nie uśmiecha. Pozdrawiam serdecznie!
W podsnym przezemnie linku do Firmy posredniczacej jest e- meil na ktory mozesz napisac , jesli masz problem z napisaniem tego w jezyku angielskim sprobuj przetlumaczyc na googletranslator.Odpowiadaja szybko a bioro miesci sie na [color=#800080]Henriette Opheim
direct office: +47 5151 0025
mobile: +47 47 45 46 29
visit adr.: Løkkeveien 99
postal addr: P.O.Box 64, N-4001 Stavanger
internet: www.relocation.no
[/color]
Radze najpierw napisac i to ze potzrbujez od zaraz a nastepnie umowic sie na spotkanie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Ela Kryspin
(elkie)
Wiking
Dzięki bardzo! A nie orientujesz się może, jakie sa koszta korzystania z takiego biura? I na jakiej zasadzie to się odbywa? Problemu z napisaniem nie mam, tylko chciałabym wiedzieć wcześniej, co i jak, żebyśmy pózniej nie zostali zrobieni na szaro.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok