Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Mamusie- rodzinki w Sandnes i okolicach...? - Norwegia

Czytali temat:
(1133 niezalogowanych)
64 Posty

(ja_ona)
Początkujący
Witam, jestem mamą wesołej trójeczki- dwóch chłopaków- 8 i 7 lat i dziewczynki 19 miesięcy. Mieszkamy w Hommesaku- koło Sandnes. Póki co nie pracuje i jestem w domku z córeczką. Niestety nie ma tu zbyt wiele polskich rodzin- albo ciężko na nie trafić , a nam brakuje towarzystwa- mamie do kawy- dzieciom do zabawy . Czy są tutaj w okolicy jakies mamusie - rodzinki chętne na pogaduchy-ploteczki i babskie rozmówki? Jeśli tak to proszę- odezwijcie się! Fajnie byłoby sie spotkac i miło spędzic czas . Pozdrawiam!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(ja_ona)
Początkujący
Hmmmm nie przypuszczałam, że aż tak tu pusto ;P szkoda...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Edyta P...
(Edyta07)
Wiking
Czesc, szkoda ze mieszkam tak daleko na Hundvag taka sasiadka pilnie poszukiwana.Mam 5 letnia corke i tez siedzimy w domu .Strasznie brakuje nam towarzystwa Pozdrawiamy serdecznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Aisak2 .
(aisak2)
Wiking
Witam Również mieszkam spory kawałek od Ciebie bo w Halandsmarka. Doskwiera nam tutaj też samotność, ja nie mam towarzyszki do kawy a moja 4 letnia córka do zabawy. A może mieszka tutaj w okolicy mama chętna na spotkanie??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(ja_ona)
Początkujący
Hmm...odległośc to nie z taki problem- sa przeciez srodki transportu . Aisak2 jeszcze rok temu mieszkałam w okolicy....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
Aisak2 .
(aisak2)
Wiking
Szkoda że już nie mieszkasz Ja chwilowo jestem tutaj uziemiona, mieszkam w okolicach Stavanger dopiero dwa tygodnie, w ogóle nie znam okolic żeby wybrać się na wycieczkę autobusem, a samochód niestety zabiera mąż do pracy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(anka19nasciee)
Wiking
My mieszkamy w Stavanger z miłą chęcią poznam Mamusie z dzieciaczkami z naszej Okolicy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów
Kasia kkkkk
(Kosacha)
Początkujący
Oj widze, ze ciezko znalezc poprostu znajomosc wsrod rodakow...same mamusie-poszukiwaczki)

Pozdrawiam Was Szczesciary!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Kosacha mylisz sie...ja np nie odp na forum o zawarciu znajomosci tylko na priv lub gg i moge powiedziec tyle ze spotkalam sie juz z niejedna dziewczyna nie jest tak ciezko jak to tutaj wyglada
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Ja również chetnie się dołacze do spacerków i kawki Mieszkam w Sadnes
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok