Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

PRACA - PILNE - POMOC !!! - Norwegia

Czytali temat:
(729 niezalogowanych)
3 Posty
Jarosław Arczew
(Arczew)
Wiking
Witam wszystkich rodaków,

bardzo proszę o pomoc, wybieram się w dwoma kolegami 1-2 lipca do Norwegii.
Ja student inżynierii BHP, koledzy mgr inż. - ułożeni normalni ludzie, poszukujemy pracy sezonowej przy zbiorach bądź tak naprawdę przy czym się tylko da, co się trafi to człowiek weźmie. Jedziemy ponieważ jak sami wszyscy wiemy sytuacja finansowa w Polsce jest bardzo słaba albo powiedziałbym tragiczna dlatego proszę Was o pomoc, życzliwych rodaków, którzy nakierują, podpowiedzą ewentualnie załatwią, zagadają żeby pomóc Nam.
Jedziemy w ciemno, co prawda jeden z Nas już tam był na sezonie ale sytuacje się tak diametralnie zmieniają dlatego poszukuję dodatkowej pomocy.

Proszę życzliwych ludzi, jakby ktoś słyszał że gdzieś jest praca na sezon bądź też może posłużyć dobrą radą bądź pokierować w którym kierunku iść, szukać to będziemy wdzięczni..
Kierunek - cała Norwegia.

Proszę o pomoc!!

Pozdrawiam,
Jarosław
arczew@op.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiesław Bajor
(WieslawBajor)
Wiking
Piszesz nie ma kasy tu 10 000 tys zł na początek ci styknie A jak zarobisz połowe ztego to okej czyli fajne wczasy mogą byc powodzenia___
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Jan B.
(boxii)
Wiking
Arczew napisał:

Ja student inżynierii BHP, koledzy mgr inż. - ułożeni normalni ludzie, poszukujemy pracy sezonowej przy zbiorach bądź tak naprawdę przy czym się tylko da, co się trafi to człowiek weźmie. Jedziemy ponieważ jak sami wszyscy wiemy sytuacja finansowa w Polsce jest bardzo słaba albo powiedziałbym tragiczna dlatego proszę Was o pomoc, życzliwych rodaków, którzy nakierują, podpowiedzą ewentualnie załatwią, zagadają żeby pomóc Nam.
Jedziemy w ciemno, co prawda jeden z Nas już tam był na sezonie ale sytuacje się tak diametralnie zmieniają dlatego poszukuję dodatkowej pomocy.

Proszę życzliwych ludzi, jakby ktoś słyszał że gdzieś jest praca na sezon bądź też może posłużyć dobrą radą bądź pokierować w którym kierunku iść, szukać to będziemy wdzięczni..

Proszę o pomoc!!

Pozdrawiam,
Jarosław
arczew@op.pl

Jezeli jedziecie w ciemno i znacie dobrze jezyk to dobra rada - nie szukajcie pracu przez polakow, polskie forum czy polskie firmy, 99% ludzi tutaj takie cos tylko rozsmieszy. A jezeli nie znacie jezyka to dobra rada - zostancie w domu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Jarosław Arczew
(Arczew)
Wiking
Witam, dziękuje za zainteresowanie.

Jeden kolega zna mało co norweski za to perfekt angielski, Ja z resztą też się po angielsku z każdym dogadam.
Ja jestem laikiem i szukam informacji przez takie źródła bo najlepiej, jeden kolega już tam był i wspomina dobrze, wiadomo rok rokiem nie równy ale spróbować trzeba.

Jeszzce jakieś rady, gdzie szukać sezonowej najlepiej? jakie miejscowości, okolice, jak się zachowują norwegowie wobec polaków??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Jarosław Arczew
(Arczew)
Wiking
A Pana postu to już w ogóle nie zrozumiałem..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Arczew napisał:

Ja student inżynierii BHP, koledzy mgr inż.

job twaju mat'
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Arczew napisał:
jeden kolega już tam był i wspomina dobrze, wiadomo rok rokiem nie równy ale spróbować trzeba.

Jeszzce jakieś rady, gdzie szukać sezonowej najlepiej? jakie miejscowości, okolice, jak się zachowują norwegowie wobec polaków??

W ciagu roku nic sie w sumie nie zmienilo, wiec kolega co juz byl w Norwegii powinien potrafic odpowiedziec na to pytanie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Arczew napisał:

Proszę o pomoc!!

Pozdrawiam,
Jarosław
arczew@op.pl

tu nie polska ze inzynier magister po 12 fakultetach pracuje w mcdonaldzie bo nie ma innej pracy...
po co Ci ten tytul?? do zawieszenia na scianie tylko??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok